Webinar 'Verborgen spanningen benoemen op de werkvloer'

Webinar 'Verborgen spanningen benoemen op de werkvloer'

Dit webinar is volzet. Wil je toch graag erbij zijn? Het webinar wordt in de namiddag hehaald. Inschrijven kan via deze link!

Impliciete spanningen op de werkvloer kunnen zeer veel energie vragen van alle betrokkenen. Ze zorgen er onder andere voor dat relatief kleine taken werknemers zeer veel 'kosten'. Hoe ga je hier als werkgever mee om? We geven jou de nodige inspiratie tijdens dit webinar op maandag 11 maart.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe kan je als werkgever verborgen spanningen benoemen zodat iedereen met helderheid aan het werk kan? Zonder dat een onderstroom van spanningen en/of gevoelens een eigen leven begint te leiden of gaat overheersen? 
  • Hoe zorg je ervoor dat het benoemen van spanningen niet doorslaat naar slachtofferschap? 
  • Info over het gratis traject dat BlinkOut kan bieden, op maat van jouw organisatie.  

Experten

Dit webinar wordt gegeven door An Dours en Karen De Looze van BlinkOut.

  • An Dours heeft ervaring met groepsdynamieken bij start-ups en KMO's en het begeleiden van groepssessies over moeilijk bespreekbare thema's. Zij is ook werkzaam als coach van individuen met onzichtbare drempels en neurodivergentie én heeft expertise in het faciliteren van de dialoog tussen leidinggevenden (kader/teamleiders) en medewerkers.

  • Karen De Looze is doctor in interdisciplinaire studies. Zij heeft jarenlange ervaring in het uitdenken en implementeren van beleidsstrategieën op maat van bedrijven, sociaal-culturele organisaties en andere instanties. Zij begeleidt als coach tevens mensen die kampen met meervoudige en complexe uitdagingen. 

Praktisch 

  • Wanneer:maandag 11 maart 2024, van 12.00 uur tot 13.30 uur. 
  • Voor wie: HRM-verantwoordelijken, directie, leidinggevenden, etc. van (sociale) ondernemingen.  
  • Gratis deelname maar inschrijven is verplicht. Dit online webinar volgt onze algemene voorwaarden. Bij annulatie 1 tot 6 kalenderdagen voor de activiteit of zonder voorafgaande annulatie per mail aan de verantwoordelijke van de activiteit wordt 15 euro gefactureerd als no-show-fee. 
  • Locatie: online. De deelnamelink ontvang je een paar dagen voor aanvang. 

Dit aanbod wordt jou aangeboden door: 

HRwijsInclusief

Wie is HRwijs Inclusief?

HRwijs Inclusief is een initiatief van Verso, Groep Maatwerk, Sociare, SOM, HERWIN, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro.

HRwijs Inclusief - banner logo's federaties

In samenwerking met: 

BlinkOut_logo

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.