Bootcamp "Start to HR" (Gent)

Bootcamp "Start to HR" (Gent)

Over de sprekers

  1. Hanne Kenis

    Hanne Kenis

    Hanne Kenis is oprichter van Back-iN, gespecialiseerd in het versterken van bedrijven in de aanpak van ziekteverzuim, re-integratie & bedrijfsergonomie. Hanne helpt ondernemingen bij de implementatie van een concreet aanwezigheidsbeleid, met duidelijke acties, verantwoordelijkheden en rollen. Hanne heeft meer dan 15 jaar ervaring in zowel profit als social-profit sector.

  2. Hans Van Dessel

    Hans Van Dessel

    Hans Van Dessel is oprichter van Go Happy, gespecialiseerd in de uitbouw van een lange termijn relatie tussen organisaties en hun (toekomstige) medewerkers. Je kan bij hem terecht voor het versterken van je aanpak op het gebied van rekrutering, onthaalbeleid, evaluatie/functionering, coaching en groei.

  3. Veerle Van den Bosch

    Veerle Van den Bosch

    Zaakvoerder van AddSpice, Veerle Van den Bosch heeft een achtergrond van 18 jaar in HR en bedrijfsvoering in de social profit waar ze bedrijfsleider was van een sociale onderneming van 90 medewerkers. Met AddSpice wil ze ondernemingen, teams en individuen laten groeien naar de ‘voorlopig’ beste versie van zichzelf. En dit met hands on bedrijfscoaching en advisering. AddSpice denkt aan oplossingen buiten de platgetreden paden, stuurt aan op omdenken en houdt van een snuifje rock’n roll én een maatschappelijke touch.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Bootcamp "Start to HR"- Gent € 300,00