Gezonde werknemers in een gezonde onderneming: mentaal welbevinden, beweging en sedentair gedrag

Gezonde werknemers in een gezonde onderneming: mentaal welbevinden, beweging en sedentair gedrag

Om uitdagingen als vergrijzing, (langdurige) afwezigheid wegens ziekte en het vinden van geschikt personeel (war for talent) aan te gaan, is een preventief gezondheidsbeleid voor je onderneming een must. Voorkomen is immers beter dan genezen. Werknemers die mentaal en fysiek gezond zijn voelen zich beter en presteren beter, en dat merk je aan de productiviteit, de werksfeer en de verbondenheid met het bedrijf. 

In deze thematische sessie over mentaal welbevinden, meer bewegen en minder lang stilzitten op het werk krijg je de nodige inzichten en praktische tools om concreet van start te gaan met deze thema’s.  

Je leert niet enkel van de experten, maar ook van de uitdagingen en successen van andere organisaties. 

Te volgen als een aparte sessie of in combinatie met 2 andere voor een volledig traject, inclusief advies op maat van je onderneming. Ideaal om een integrale aanpak voor gezondheid te installeren, die verder gaat dan losse acties voor de werknemers.  

Door wie: Gezond Leven academie
Voor wie: Preventie-adviseur, HR-medewerker, leidinggevende of andere betrokkene bij het welzijns- en gezondheidsbeleid in een bedrijf, zorginstelling of organisatie. 
Locatie: Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Gustave Schildknechtstraat 9, 1020 Brussel, zaal Lalonde
Prijs: € 300/dag
Website:  THEMADAG - Gezonde werknemers in een gezonde onderneming: mentaal welbevinden, beweging en sedentair (gezondlevenacademie.be)

Deel met anderen