Wendbaar als het woelig wordt - Wendbaarheid in de samenleving

Wendbaar als het woelig wordt - Wendbaarheid in de samenleving

Programma:

Dilemma’s, meningsverschillen en paradoxen kunnen heel vruchtbaar zijn en ons dichter bij elkaar brengen. Maar... hoe ga je verbindend in gesprek met mensen die er een totaal andere mening of visie op nahouden zonder dat het een strijd wordt tussen gelijk en gelijk waarbij beiden de tafel gefrustreerd verlaten? 

In deze onlineworkshop gaan we aan de slag met een handleiding om Oplossingsgericht denken en handelen te injecteren in het maatschappelijk debat met een grotere wendbaarheid en veerkracht als bonus.

De oefeningen zijn geënt op het ABCD-kompas voor Veerkracht van Ilfaro, uitgewerkt in het kersverse boek: Wendbaar als het woelig wordt. Na elke sessie ontvang je een hand-out van de oefeningen zodat je er ook zelf of in je team mee aan de slag kan gaan.

Praktisch:

  • Begeleiding: Lily Deforce, www.ilfaro.be/team.
  • Online. Je ontvangt enkele dagen op voorhand een deelnamelink.
  • Inschrijven is verplicht.
  • Doelgroep: directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … van sociale ondernemingen (vzw of cvba).
  • Om voldoende uitwisseling mogelijk te maken tussen verschillende organisaties kunnen maximum 2 deelnemers van dezelfde organisatie inschrijven.

Deze sessie maakt deel uit van onze reeks 'Wendbaar als het woelig wordt'.

Ontdek ook onze andere HR-vormingen voor leidinggevenden!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 20,00

Deel met anderen