Gids 'Taal op het Werk'

Gids 'Taal op het Werk'

HRwijs lanceerde begin 2020 haar gloednieuwe gids 'taal op het werk', met daarin alle info over mogelijke acties, financieringskanalen en partners waarbij je terecht kan. Vraag nu deze gratis brochure aan via malika.ouftallah@verso-net.be!

Zeker op de werkvloer is het belang van een goede taalkennis niet te onderschatten. Om een gepaste job te vinden, om door te groeien, om levenslang te leren. Meer dan één op zeven volwassen Vlamingen kan helaas onvoldoende lezen of schrijven om goed te kunnen functioneren. 

Natuurlijk wil je als werkgever gewoon de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Wel, soms kan die juiste man of vrouw gewoon nog niet genoeg Nederlands. Deze brochure biedt je tips om hem of haar op weg te helpen en leidt je naar de juiste dienstverlening en financieringskanalen. 

Laat taal geen drempel zijn. Dat is gewoon zonde van het talent.

HRwijs lanceerde begin 2020 haar gloednieuwe gids 'taal op het werk', met daarin alle info over mogelijke acties, financieringskanalen en partners waarbij je terecht kan. Vraag nu deze gratis brochure aan via malika.ouftallah@verso-net.be en maak daarbovenop kans op de jaarkalender 2020 'Iedereen feest' van Orbit!

Deze brochure kwam tot stand binnen het project Ieder Talent Telt, gesteund door het Europees Sociaal Fonds. 

Logo ESF_1.jpg

Lees ook

"Met een cultuursensitieve basishouding in je werk staan, dat kan je leren"

"Met een cultuursensitieve basishouding in je werk staan, dat kan je leren"

Diversiteit op de werkvloeren in de zorgsector is vandaag realiteit. Voor hulpverleners brengt dat uitdagingen met zich mee, zoals cultuursensitief omgaan met cliënt…

Lees meer
Hoe kun je multicultureel talent vinden en behouden?

Hoe kun je multicultureel talent vinden en behouden?

In 2019 ontwikkelde Verso een digitale gids 'Multicultureel talent vinden en behouden'

Lees meer
Talentoscoop is er gewoon voor jou!

Talentoscoop is er gewoon voor jou!

Talentoscoop is een ESF-project van GTB en de Werkplekarchitecten in samenwerking met Verso, Howest en EPR. Ze luisteren naar wat jij nodig hebt. Misschien biedt diversit…

Lees meer