De 4 A's van een diversiteitsbeleid

De 4 A's van een diversiteitsbeleid

UNIA is je allicht welbekend. De kans is groot dat je de link het snelst met discriminatie legt, maar ze geven ook tips aan werkgevers over hoe je je medewerkersbeleid inclusief maakt. Misschien kunnen hun tips over de 4 A's jou daarom wel bekoren?

Hier alvast kort en bondig:

1. A-nalyseer
2. A-nticipeer
3. A-mbieer
4. A-ccentueer

Meer daarover op op de link naar hun pagina voor ondernemers.

Tenslotte: 
Laat je inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Deze database bevat meer dan 150 situaties waarmee andere ondernemingen of organisaties al geconfronteerd werden. Elke situatie is voorzien van een juridische inschatting en een praktisch advies over hoe je dit het beste aanpakt.

Toch eerder nood aan ondersteuning op maat of vormingen? Onze collega's van Hands-on Inclusion organiseren gratis sessies over het thema.

Schrijf je in voor de gratis sessies over Strategisch inclusief ondernemen van Hands-on Inclusion.