Scan armoede in je team

Scan armoede in je team

Hoe armoedesensitief is jouw onderneming? Wie hier graag een antwoord wil op hebben kan aan de slag met de armoedesensitiviteitsscan.

Met armoedesensitief bedoelen we 'de mate waarin jouw onderneming de duurzame tewerkstelling van medewerkers in armoede faciliteert'.

Word ook jij geconfronteerd met ziekteverzuim en verloop van werknemers die onvoldoende presteren omwille van privé-problemen? Heb jij eveneens werknemers waarbij er loonbeslag is? Krijg je vragen naar voorschotten? Dit zijn mogelijke signalen van een armoedeproblematiek.

Hoe zit dat bij jou en hoe pak je die als werkgever best aan? 

Wil je hierover een ondersteunend gesprek? Dan kan je terecht bij het Netwerk Tegen Armoede. Zij doorlopen de scan met jou en gaan mee op zoek naar antwoorden. Ook organiseren ze workshops over deze thema's.

Vul gratis de armoedesensitiviteitsscan in