Holebi's

Holebi's

Cavaria, de koepel van alle verenigingen die opkomen voor holebi’s en transgenders, werkte een brochure uit met als titel ‘Uit de kast werkt beter. Hoe holebivriendelijk is jouw bedrijf?’.

Homo’s, lesbiennes of biseksuelen op de werkvloer: voor de meesten onder ons is het geen issue. Iemands seksuele geaardheid behoort immers tot zijn/haar privésfeer.

Net daar kan het schoentje soms wringen: waar andere medewerkers vaak over hun gezin vertellen en delen wat ze in het weekend deden, is dit voor sommige holebi’s niet zo vanzelfsprekend. Eén op tien heeft zelfs het gevoel ontslagen te zijn geweest, promotiekansen te hebben gemist of niet aangenomen te zijn als gevolg van zijn of haar seksuele geaardheid.

Cavaria, de koepel van alle verenigingen die opkomen voor holebi’s en transgenders, werkte een brochure uit met als titel ‘Uit de kast werkt beter. Hoe holebivriendelijk is jouw bedrijf?’. Je vindt er tips om je onderneming meer holebivriendelijk te maken.