Licht je agressiebeleid door met ICOBA’s agressiescan

Licht je agressiebeleid door met ICOBA’s agressiescan

Hoe stevig is het agressiebeleid ingevoerd, verankerd en verzekerd in je organisatie? Hoe kijken jouw collega’s tegen het beleid aan? Vul de scan in en krijg inzicht in hoe het agressiebeleid binnen je organisatie is georganiseerd en waar verbeterpunten liggen. Je krijgt advies, tips en inspiratie om het agressiebeleid bij te schaven.

Hoe werkt de agressiescan?

De online Agressiescan bestaat uit 36 vragen verdeeld over drie thema’s: ‘Organisatie en Beleid’, ‘Uitvoering’ en ‘Verankering’. Ze gaan over lastig en agressief gedrag van en naar gebruikers, medewerkers, derden of naar materiaal.

Ontvang advies, tips en inspiratie en schaaf je beleid bij

Heb je alle vragen beantwoord? Dan ontvang je een algemene score en een gedetailleerd rapport. Dat bevat verbeterpunten afgestemd op je score. Je vindt er methodieken, tools en informatie om vorm en inhoud te geven aan je agressiebeleid.

Krijg zicht op wat jouw medewerkers weten over het agressiebeleid

Nodig je medewerkers uit om samen de scan in te vullen. De uitslagen van die scans blijven bewaard in een afgeschermde omgeving. Raadpleeg ze in jouw dashboard. Ontvang een globaal rapport, een gedetailleerd rapport en vergelijk de resultaten van medewerkers met een gelijkaardige functie.

Doe de scan!

Heb je nog geen uitwerkt agressiebeleid, lees hoe je dit aanpakt!

Lees ook

Checklist deconnecteren

Checklist deconnecteren

De arbeidsdeal garandeert het recht op deconnectie, wat zoveel betekent als het recht om na de werkuren niet gestoord te worden door het werk. IDEWE ontwikkelde een check…

Checklists re-integratie op het werk

Checklists re-integratie op het werk

De FOD WASO heeft een instrument gemaakt om jou als werkgever te helpen bij de re-integratie van langdurig zieke werknemers op de werkvloer. Ben jij betrokken bij he…

Is je welzijnsbeleid helemaal in orde?

Is je welzijnsbeleid helemaal in orde?

BeSWIC, het Belgische kenniscentrum over welzijn op het werk stelde een volledig overzicht op van wat er wettelijk gezien in orde moet zijn. Een heel belangrijk aand…

Praktijkgids en e-learnings energiebalans medewerkers

Praktijkgids en e-learnings energiebalans medewerkers

Om werknemers duurzaam aan het werk te houden, is het belangrijk hen te ondersteunen in het vinden van de juiste energiebalans.