De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Wat is nu eigenlijk goede teamcrafting? Doe de test!

Wat is nu eigenlijk goede teamcrafting? Doe de test!

Werken in een team kan frustraties met zich meebrengen, maar biedt ook veel mogelijkheden om samen met je teamgenoten te sleutelen aan je baan. Dat collectief sleutelen heet teamcrafting. Hoe pak je dat aan?

Werken in een team kan frustraties met zich meebrengen, maar biedt ook veel mogelijkheden om samen met je teamgenoten te sleutelen aan je baan. Dat collectief sleutelen heet teamcrafting. Hoe pak je dat nu als leidinggevende aan? Doe je het net voor of na de komst van een nieuwe medewerker? Doe je zelf mee in een teamcrafting-oefening? En wat doe je als de ene medewerker volop mee is en de andere niet? Geen makkelijke vragen. Ze krijgen wel een antwoord in deze tool van Flor Vinckx, bachelor Personeelswerk en voormalig stagiair bij HRwijs. Doe de test: hoe klaar ben jij voor teamcrafting? 

Lees ook

Overzicht mogelijkheden jobcrafting

Overzicht mogelijkheden jobcrafting

Hoe kan je concreet aan de slag met taken, welke mogelijkheden zijn er om te jobcraften. 

Employer branding: tips en tricks

Employer branding: tips en tricks

Employer branding, een hip begrip voor al wie op zoek is naar personeel en hen graag wil behouden

Waarom jongeren vertrekken

Waarom jongeren vertrekken

“Werknemers jonger dan 30 jaar zijn sneller geneigd om een nieuwe baan te zoeken.” Dit is een vaststelling die we van sociale ondernemingen opvingen. …