Vlaamse zorg- en welzijnssector lanceert nieuw merk Careēr

Vlaamse zorg- en welzijnssector lanceert nieuw merk Careēr

Met het nieuwe merk #Careēr wil de Vlaamse zorg- en welzijnssector de weg naar een job in zorg en welzijn korter maken dan ooit tevoren.

Zorg en welzijn hebben een zacht imago maar Careēr toont dat beroepen in deze sector net hyper-ambitieus zijn! Waardevolle carrières voor mensen die zich professioneel willen ontplooien en op zoek zijn naar dat tikkeltje meer in hun job.

Met het nieuwe merk willen we de hele sector positief onder de aandacht brengen. Zo wordt er ingezet op het motiveren van meer mensen om de stap te zetten naar een beroep in zorg en welzijn.

Careēr (je zegt keir-ier) straalt trots en ambitie uit. Een job in zorg en welzijn kan enorm uitdagend zijn en je kan er zoveel in bereiken. Een carrière om fier op te zijn dus – met een vleugje care erbij.

In de eerste fase ligt de focus op 6 knelpuntberoepen: verzorgende, zorgkundige, verpleegkundige, logistiek assistent, begeleider jeugdhulp en kinderbegeleider. Binnenkort volgen webpagina’s over extra beroepen, opleidingen en een interactieve carrièrewijzer. De komende maanden zal Careēr online en in het straatbeeld te zien zijn. 

We hebben jouw hulp nodig!

Je mag de campagnebeelden vrij gebruiken om te delen op sociale media of om digitale campagnes mee te voeden. Je kan ze ook ophangen als posters in jullie gebouwen. Deel één van de beelden (hier te downloaden) op jullie social-mediakanalen. Je kunt ook je eigen vacatures opladen op de website of templates op jouw maat ontwikkelen.

Neem een kijkje op de gloednieuwe website: care-er.be

Lees ook

VIA6: welke kwaliteitsmaatregelen?

VIA6: welke kwaliteitsmaatregelen?

Onder kwaliteit verstaan we werken aan werkbaar en wendbaar werk maar ook het streven naar meer instroom van personeel in onze sectoren en de versterking van sociale onde…

Sociaal akkoord brengt meer koopkracht, meer jobs en ondersteuning management

Sociaal akkoord brengt meer koopkracht, meer jobs en ondersteuning management

Na negen maanden onderhandelen is er eindelijk een akkoord tussen werkgevers, werknemers en de overheid voor een nieuw ambitieus intersectoraal sociaal akkoord voor de so…

Vlaamse maatregelen voor meer instroom in social profit

Vlaamse maatregelen voor meer instroom in social profit

Het intersectorale VESOC-akkoord dat de sociale partners afsloten met de Vlaamse regering zal ook inzetten op de dringende zoektocht naar personeel in de zorg- en welzijn…

“Als we samenwerken, hebben we impact”

“Als we samenwerken, hebben we impact”

Een mijlpaal is een gelegenheid om zowel achterom als vooruit te blikken. Het 20-jarige bestaan van VIVO is zo’n mijlpaal.