Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

hilde+taillieu_verso.jpg

Hilde Taillieu

Consultant / coach / trainer / interim manager

+32 479 62 50 04


Actief vanuit

Oost-Vlaanderen

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - uitstroom, HR - welzijn en werkbaar werk, Klantgericht ondernemen, Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Hilde

Hilde Taillieu is directeur van Anker, een organisatie voor managementondersteuning, consulting, vorming, training en coaching in de zorgsector. Het volledige team van Anker zet volop in op de drive van medewerkers om organisatieontwikkeling en trajecten met een sterke klant- en toekomstvisie te realiseren.

Inspireren, sensibiliseren, motiveren en enthousiasmeren, daar gaan ze voor, telkens opnieuw. Ze geloven heel sterk in de mogelijkheden van mensen. Samen ontdekken en versterken we competenties zodat de juiste zorg- en dienstverlening kan geboden worden op een hartelijke, kwaliteitsvolle en professionele manier.



 Website


Terug naar expertenoverzicht