Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

geert.png

Geert Vansieleghem

Trainer / coach

+32 495 42 46 53


Actief vanuit

Oost-Vlaanderen

Thema's

Besluitvorming, integriteit & ethiek, HR - functioneren en evalueren, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - welzijn en werkbaar werk, Leiderschap

Over Geert

Geert is sociaal agoog en sinds 2010 aan de slag als trainer en coach bij Kwadraet. 'Cocreatie werkt!' is het vertrekpunt en dat zetten we in voor het ontwikkelen en begeleiden van leertrajecten en het coachen van mensen en groepen.

Kwadraet versterkt, ondersteunt en begeleidt (groepen van) mensen en organisaties uit de social profit. Er is een open cursusaanbod, en bovenal zijn er de talloze begeleidingen op maat: telkens interactief, met focus op praktijk en oplossingsgericht. De essentie van het begeleiden? Het creëren van een verbindende leeromgeving en daarin mensen zien groeien.

Wat helpt? Even vertragen om dan het vonkje te zien ontstaan in en tussen mensen. Een doortastende vraag, een goedgeplaatste stilte. Wat schoonheid brengt: ‘Vanuit mijn positivisme, mijn rust en verbindende kracht, merk ik dat mensen het vertrouwen voelen om telkens dat stapje vooruit te zetten.’

Fan van Solution Focus, Deep Democracy en Verbindende communicatie. Geert en collega’s faciliteren ‘in company’-trainingen voor social profitorganisaties over o.m. leiderschap, coaching, teamwerk, vragen stellen, groepsprocessen begeleiden, omgaan met conflict, train-de-trainer en vrijwilligerswerk. Geert is ook Practitioner in Deep Democracy en Gekwalificeerd professional in MBTI (Myers-Briggs Type Indicator).

Referenties

- Vormingsaanbod VIVO & VOHI: onder meer Oplossingsgericht begeleiden, Blijven staan in conflict, Feedback geven en ontvangen, Kies voor je talent.
- Inclusief vrijwilligerswerk - Vrijwilligerspunt stad Gent
- Coachen van onthaalouders - VVSG
- Begeleiden van intervisie / supervisie - Ferm, Amon, ...
- Coaching van projecten van Zorgzame Buurten
- Zorgzaam leiding geven aan je team - Katrinahof
- Sociale conditietraining - CC De Grote Post


 Website


Terug naar expertenoverzicht