Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Delphine_Lepoutre.jpg

Delphine Lepoutre

Consultant

Actief vanuit

West-Vlaanderen

Thema's

Financiƫn

Over Delphine

Delphine Lepoutre is sinds 2020 aan de slag bij Vanden Broele als portfoliomanager Welzijn & Zorg. Als licentiaat handelswetenschappen, heeft zij gedurende 15 jaar ervaring opgebouwd in de verschillende domeinen van het bedrijfsmanagement in de organisatie Televic Healthcare. Van daaruit is haar passie voor zorgorganisaties en hun dienstverlening ontstaan. 

Als portfoliomanager Welzijn & Zorg, werkt Delphine nauw samen met welzijns- en zorgorganisaties,  academici en overheidsinstanties om kennis uit de Vlaamse sector te ontsluiten en aan te bieden op maat van de zorgprofessionial (VIEWZ). 

Onder de noemer Subsidiemanager brengt Vanden Broele in samenwerking met partnerorganisaties IDEA Consult en Adjuvant kennis en begeleiding bij subsidiebeleid en projectoproepen naar lokale besturen en welzijns- en zorgorganisaties. Hiermee ondersteunen zij organisaties in het realiseren van hun strategische doelstellingen en beleidsplan. 

Delphine begeleidt het Groeilabz-bootcamp 'subsidiemanagement'



 Website


Terug naar expertenoverzicht