Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Dominique Dauwen, Dream&Do.jpg

Dominique Dauwen

Consultant / trainer / loopbaanbegeleider

+32 479 62 48 41


Actief vanuit

Vlaams-Brabant

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - leren en ontwikkelen, HR - welzijn en werkbaar werk

Over Dominique

Dominique is gefascineerd door de combinatie tussen mens en organisatie. Iedere medewerker, in elk zijn volledigheid, is een unieke bouwsteen vol talenten en mogelijkheden in het complexe raderwerk van individu, organisatie en omgeving. 

Met ervaring in zowel individuele begeleiding, teamcoaching, het geven van workshops als procesbegeleiding bouwt hij aan duurzame oplossingen. Typerend in zijn aanpak is dat hij graag leidinggevenden, teams en individuele medewerkers op weg helpt naar een gedragen en gedeelte verantwoordelijkheid. Resultaatgerichtheid is hierbij belangrijk, vertrekkende vanuit een mens- en oplossingsgerichte visie. Met ervaring in zowel profit als non-profit in het o.a. uitbouwen van een talentgedregen personeelsbeleid. 

Dominique werkt nauw samen met Itineris en Flow Lubbeek als trouwe partners. Zijn expertise uit zich vooral in volgende domeinen: teamcoaching, welzijn op het werk, stress en burn-out, jobcrafting, een talent- en mensgericht personeelsbeleid waarbij de volledige HR-cyclus bijdraagt tot zelforganiserende medewerkers, teams en organisaties. 

Opleidingen: 

  • Bachelor toegepaste psychologie - Thomas More
  • Postgraduaat procesgericht werken - UCLL
  • TMA specialist - Acerta
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - ACT Academy
  • Slaapcoach voor volwassenen - ICZO
  • ACT protocol voor professionals in groep & individueel - ACT Academy

Actief in heel Vlaanderen, vanuit Vlaams-Brabant



 Website


Terug naar expertenoverzicht