Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Portret Katrijn.png

Katrijn Dekoninck

Consultant

+32 477 22 79 68


Actief vanuit

Oost-Vlaanderen

Thema's

Financiƫn, Klantgericht ondernemen

Over Katrijn

Na 13 jaar in het werkveld, startte Katrijn in 2014 haar organisatie inproof - international project office - om social profitorganisaties vooruit te helpen bij de sociale verandering die ze willen creëren in het werkveld en op beleidsvlak.  

Haar expertise en talent liggen in de coördinatie en het beheer van complexe Europese projecten bij social profitorganisaties. Haar passie is om social profitorganisaties hierin te ondersteunen, zodat zij via gerichte project- en procesondersteuning hun maatschappelijke opdracht kunnen vervullen en impact kunnen genereren. Ze vertrekt hierbij graag vanuit een behoefteanalyse van de organisatie en betrokkenen met wie ze samenwerkt. 

Katrijn's aanpak omvat projectmanagement, van het schrijven van een projectvoorstel tot en met de evaluatie ervan, coaching en projectadvies op maat zoals het beantwoorden van specifieke vragen en/of de concrete ondersteuning van medewerkers, bijvoorbeeld bij het budgetbeheer, de projectplanning of als procesbegeleider bij Erasmus+ of ESF+ projecten. 

Behalve bij Europese projecten, ondersteunt inproof ook social profitorganisaties bij aanbestedingen voor Vlaamse overheidsdiensten zoals de VDAB.

Katrijn is gecertificeerd door de European Certification and Qualification Association (ECQA) als EU Project Manager en behaalde laatst in 2019 met onderscheiding een Master of Science in het Publiek Management en de Bestuurskunde aan de Universiteit van Gent.

Ten slotte is ze als vrijwilliger actief als bestuurslid bij de Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen (BMLIK) in Gent en als huiswerkbegeleider in haar gemeente.

Referenties

- Budgetbeheer voor het ESF+ Project van Verso (3 jaar)

- Ondersteuning van GOB's (gespecialiseerde opleidings-, begeleidings- en bemiddelingsdiensten) in Vlaanderen voor overheidsaanbestedingen

- Partner en advies project- en procesbeheer bij het Erasmus+ project voor personen met een verstandelijke beperking en autismespectrumstoornis van Brake-Out vzw (3 jaar)


 Website


Terug naar expertenoverzicht