Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Dirk Kerkhof, ToolBox.jpg

Anne Pailhès

Consultant

+32 473 33 82 74


Actief vanuit

Brussel

Thema's

Digitalisering, Financiën, Governance, HR - functioneren en evalueren, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - welzijn en werkbaar werk, Innovatie, Intersectorale samenwerking, Klantgericht ondernemen, Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Anne

Anne Pailhès is coördinator bij ToolBox. ToolBox brengt sociale organisaties in contact met vrijwilligers die expert zijn in hun vakgebied.

Thema's waarvoor je een beroep kan doen op ToolBox :

  • een strategie voor het diversifiëren van inkomstenbronnen
  • een heldere missie & visie
  • good governance: de vrijwillige experten van ToolBox begeleiden verenigingen in de aanpak of verbetering van hun bestuurlijke werking. Zij begeleiden directie en raad bij het scherpstellen van missie en visie, diagnosticeren de samenstelling en de werking van de raad van bestuur of fungeren als klankbord van de voorzitter of directeur. Indien gewenst spreekt ToolBox haar brede netwerk van vrijwilligers aan om geschikte externe bestuurders te zoeken.
  • efficiënte operationele processen: bijvoorbeeld betere interne samenwerking of digitaliseringsprocessen
  • team managementvaardigheden en inspirerend leiderschap


 Website


Terug naar expertenoverzicht