Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Bart.Bulteel.kleiner.png

Bart Bulteel

Consultant / coach / trainer

+32 473 76 80 18


Actief vanuit

West-Vlaanderen

Thema's


Over Bart

Bart Bulteel (°1965) was eerder actief in de drughulpverlening, de bijzondere jeugdzorg, de asiel- en integratiesector, de psychosociale dienstverlening, en werkte ook als freelancemanager en facilitator. Hij is sinds 1998 zelfstandig coach, facilitator, trainer en consultant voor verschillende bedrijven, organisaties en diensten.

Innerlijke reflectie, zelfinzicht en omgaan met veranderingen zijn daarbij centrale thema’s. De inhoud van zijn coaching en opleidingen hebben meestal te maken met communicatie, leiderschap, conflicthantering, klantgerichtheid, strategisch denken, stressmanagement en RET (rationeel-emotieve-training).

Ook doet Bart vaak dienst als externe begeleider van intervisiemomenten. Hij is verder communicatie- en HR-consultant en senior trainer met een jarenlange ervaring met personeelsleden uit diverse sectoren. Hij weet zich in te leven in de problematiek van zijn cursisten.

Thema's:

  • Anders organiseren
  • Sollicitatiegesprek
  • Preventie van burn-out
  • Inclusie

Actief in heel Vlaanderen, vanuit West-Vlaanderen



 Website


Terug naar expertenoverzicht