De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 04 jun

  Online infosessie - Groeilabz voor social-profitmanagers

  Groeilabz – het opleidingsaanbod voor managers binnen sociale ondernemingen (middle management, directie en bestuurders) – is een interactief traject waarin je in een korte tijdsspanne jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

 2. 07 jun

  Infosessie Adviesraad sociaal ondernemen

  Broed jouw sociale onderneming op een nieuw product of extra dienst? Onze Adviesraad helpt je jouw droom tastbaar te maken!

 3. 08 jun

  2-daagse Van ellebogenwerk naar samenwerking-startdag

  Als begeleider of trekker van samenwerkingsverbanden, kom je vaak in woelig vaarwater terecht. Samenwerken tussen organisaties is immers een complex samenspel van individu, organisatie en netwerk.

 4. 23 sep

  Bootcamp 'Start-to-SDG voor sociale ondernemingen' (Gent)

  Dankzij de interactieve begeleiding slaag je erin om jouw sociale onderneming maximaal te verduurzamen. Aan de hand van een strategisch kader stroomlijn je jouw toekomstige acties.

 5. 23 sep

  Bootcamp 'Een stabiel netwerk is meer dan de som van de delen' (Leuven)

  Het wordt alsmaar moeilijker om complexe klantenvragen ‘alleen’ te beantwoorden. Daarom smeden meer en meer sociale ondernemingen netwerken. Maar hoe doe je dat op een succesvolle manier?