De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 19 apr

  5-daagse Talent Summit-startdag

  Volgens Van Dale is een Summit een topconferentie. En dat is het ook geworden! Want je kan maar liefst een week lang proeven van het summum van experts en ervaringsdeskundigen op vlak van INCLUSIEF ONDERNEMEN.

 2. 22 apr

  Bootcamp 'Strategie en leiderschap die veranderingen doen slagen' (Antwerpen)

  Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 3. 23 apr

  De weg naar een sociaal Europa: het actieplan voor de Sociale Pijler

  In de Europese Pijler van Sociale Rechten staan twintig beginselen opgelijst die tot een eerlijker en socialer Europa moeten leiden. Het actieplan dat nu werd voorgesteld wil dit concretiseren.

 4. 26 apr

  Gevolgen van de COVID-19-crisis op de werking van social-profitondernemingen: personeelsbeheer en digitalisering van diensten van algemeen belang

  Sinds maart 2020 heeft de crisis van COVID-19 grote gevolgen gehad voor social-profitondernemingen: sanitaire aanpassingen, toename van de sociale behoeften, economische moeilijkheden, maar de crisis heeft ook een impact gehad op de eigen werking en de toegankelijkheid van het dienstenaanbod.

 5. 27 apr

  De mogelijkheden van artificiële intelligentie voor HR

  Artificiële intelligentie heeft het potentieel om antwoorden te bieden op tal van sociaal-economische uitdagingen zoals de energie- en klimaatproblematiek, gezondheid, welzijn en zorg, veiligheid, productiviteit, arbeidsmarkt, de dienstverlening van de overheid

 6. 28 apr

  Bestuurders in de cockpit van jouw sociale onderneming

  “Better boards, better organisations, contributing to a better world”. Deze slagzin geldt voor elke organisatie en dus zeker ook voor sociale ondernemingen. Daarom richten Verso en GUBERNA samen een webinarreeks in rond goed bestuur voor sociale ondernemingen.

 7. 30 apr

  Lerend netwerk 'Een transformator ben je nooit alleen. Over innoveren als sociaal ondernemer'

  De samenleving - en in het bijzonder de social profit - evolueert razendsnel. Hoe hou je je organisatie op koers richting de toekomst?

 8. 04 mei

  Vorming Projectmanagement van idee tot gedragen resultaat

  Stel je voor: een van je medewerkers komt met een briljant idee - groot of klein - op de proppen waar je sociale onderneming alleen maar rijker van kan worden. Of je vindt de middelen om met een mooi project te starten, maar je weet niet hoe dit aan te pakken. Of je bedenkt je: 'Hoe kan ik er mijn medewerkers blijvend gemotiveerd voor engageren!?' Wel, na het volgen van deze vorming worden toekomstige projecten in jouw onderneming alleen maar effectiever en efficiënter voorbereid en uitgevoerd. Klaar voor de start?

 9. 06 mei
  Destelbergen

  2-daagse Gastvrije zorg, train the trainer-startdag

  Gastvrijheid gaat niet per se over grote dingen maar wel over kleine dingen op het juiste moment.