Alle evenementen

 1. 27 feb

  5-daagse Maak van kwaliteitszorg de motor van je organisatie (7de editie)-startdag

  Maak van kwaliteitszorg de motor van je organisatie. Kwaliteitszorg van A tot Z.

 2. 02 mrt

  LEAN, functiecomplement

  Tijdens deze vorming leer je de belangrijkste Lean principes en Lean verbetertechnieken. Je past deze met voorbeelden meteen toe in je omgeving. 

 3. 06 mrt
  Gent

  Bootcamp 'Duurzaamheidsverslag' (Gent)

  Een duurzaamheidsverslag is een uitstekende manier om de balans op te maken waar je voor staat, hoe jouw organisatie het verschil maakt, en het stemt tot nadenken hoe gericht(er) actie te ondernemen om duurzaamheid ten volle te integreren in jouw strategie. Meten is immers weten.

 4. 06 mrt
  Gent

  Bootcamp 'Communicatiestrategie' (Gent)

  Communicatie met meer impact! Een sterk imago bouw je op. En dat doe je door slimme en goeie communicatie. Maar wat zeg je wanneer en hoe begin je daar eigenlijk aan? 

 5. 06 mrt
  Gent

  Bootcamp 'Digitaal sterk werken!' (Gent)

  Digitale projecten doen slagen in jouw organisatie! Digitaler werken biedt heel wat opportuniteiten. Maar hoe ga je hier op een goede manier mee aan de slag zodat je digitale inspanningen ook impact hebben?

 6. 06 mrt
  Gent

  Bootcamp 'Financieel management basis' (Gent)

  ‘Leer financieel onderbouwde beslissingen nemen.’ Heb jij als manager of bestuurder van een sociale ondernemingen niet meteen een financieel-economische achtergrond? Heb je nood aan begeleiding die jou inzicht geeft in hoe je de financiële performantie van jouw onderneming kan monitoren?

 7. 06 mrt
  Gent

  Bootcamp 'Innovatieve Arbeidsorganisatie' (Gent)

  VOLZET - Een ander tijdperk vraagt andere organisaties. Wil je bouwen aan een organisatie die wendbaar is? Die flexibel kan reageren op noden van cliënten en hun omgeving? Die meebeweegt met de maatschappelijke context?

 8. 07 mrt
  Leuven

  Bootcamp 'De kracht van Samenwerken' (Leuven)

  Intersectoraal samenwerken is een krachtig instrument. Het laat sociale ondernemingen toe om samen een integrale aanpak te ontwikkelen rond complexe maatschappelijke uitdagingen, maar ook om de kwaliteit en toegankelijkheid van de dienst- en hulpverlening voor (kwetsbare) burgers te verhogen. 

 9. 07 mrt
  Leuven

  Bootcamp 'Financieel management basis' (Leuven)

  VOLZET - Dit bootcamp is volzet. Gelukkig kan je nog terecht bij het identieke bootcamp dat van start gaat in Gent op 6 maart