Alle evenementen

 1. 10 okt

  Webinar circulair aankopen in de zorgsector

  Vanuit de Green Deal Duurzame Zorg wordt, in samenwerking met Vlaanderen Circulair, een webinar georganiseerd op dinsdag 10 oktober 2023, van 10u30 tot 12u00 over het thema ‘Circulair aankopen’.

 2. 12 okt
  Gent

  Start to veggie voor chef-koks van grootkeukens

  Verso ondersteunt food professionals om vaker en beter plantaardig te koken.

 3. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Eco-leiderschap 2030: maak de ecoswitch met jouw onderneming' (Antwerpen)

  Ecologische duurzaamheid verankeren in de strategie van je onderneming. Om binnen de grenzen van de planeet een leefbare toekomst voor de komende generaties te garanderen, is ‘eco-leiderschap’ nodig.

 4. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Aan de slag met impactevaluatie" (Antwerpen)

  VOLZET - Maak kennis met de nodige tools om stapsgewijs een systeem of interne organisatie van impactevaluatie op te zetten en impactgericht handelen binnen de eigen organisaties te stimuleren.

 5. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Proeven van Lean management' (Antwerpen)

  VOLZET - Ga aan de slag met leanmethodieken om de kern- en ondersteunende processen van jouw organisatie efficiënter en effectiever te maken.

 6. 19 okt
  Gent

  Duurzame gedragsverandering met het 7E model

  Hoe communiceer je over klimaat en duurzaamheid en zet je acties op die effectief leiden tot gedragsverandering? Het 7E model geeft je een praktisch werkkader met hefbomen voor gedragsverandering gebaseerd op inzichten uit de gedragswetenschappen.

 7. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'Duurzaam mobiliteitsmanagement' (Gent)

  Mobiliteit is een belangrijk onderwerp in het HR-beleid van organisaties. Met een aantrekkelijk mobiliteitsbeleid kan je je als werkgever onderscheiden en het welzijn van werknemers verbeteren. Het bootcamp biedt de mogelijkheid om snel te leren welke maatregelen je als organisatie kunt nemen voor een duurzaam mobiliteitsbeleid.

 8. 20 okt
  Leuven

  Bootcamp 'Duurzaamheidsverslag' (Leuven)

  Een duurzaamheidsverslag is een uitstekende manier om de balans op te maken waar je voor staat, hoe jouw organisatie het verschil maakt, en het stemt tot nadenken hoe gericht(er) actie te ondernemen om duurzaamheid ten volle te integreren in jouw strategie. Meten is immers weten.

 9. 26 okt
  Brussel

  Doe mee de Ecoswitch!

  Hoe kunnen we als sociale ondernemingen onze ecologische voetafdruk verkleinen? Op deze Ecoswitch-dag verken je samen met andere sociale ondernemingen de laatste stand van zaken op vlak van duurzaamheidsverslaggeving, Carbon Footprinting, mobiliteitsoplossingen en energiebesparing.