De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 29 sep

  Fototentoonstelling Ik, Jij, samen MENS

  Een fototentoonstelling over en met mensen met dementie en hun mantelzorgers.

 2. 05 okt

  Samenwerken met verschillende generaties

  Elke generatie heeft unieke eigenschappen. Inzicht in de denkpatronen van deze verschillende generaties (babyboomers, generatie X, Y en Z), stelt je in staat om beter te anticiperen op bepaalde problemen. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding verwerf je de nodige skills om in dialoog te gaan met verschillende leeftijdsgroepen en hun verwachtingspatronen te leren kennen. Zo zorg je ervoor dat generaties onderling beter kunnen samenwerken.

 3. 29 okt
  Brugge

  Social-profitsalon voor werkgevers - Multicultureel talent vinden en behouden

  Meer multicultureel talent aan de slag in de sector, daar zetten wij opnieuw onze schouders onder! Op 29 oktober 2020 vindt het Social-profitsalon Brugge plaats.Het Social-profitsalon brengt sociaal ondernemers, werkzoekenden, opleidingsinstellingen, jobcoaches, ... samen op één plek met de bedoeling elkaar beter te leren kennen, informeel te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen én nieuwe medewerkers aan te werven. 

 4. 29 okt

  SAVE THE DATE - Netwerkdag sociale economie

  Op de arbeidsmarkt is er duidelijk een ‘voor’ en ‘na’ corona. Deze crisis leerde ons hoe belangrijk werk is, zeker voor de zwaksten in onze samenleving. Het biedt ons een inkomen, sociale contacten én een dagstructuur. Daarom zetten we volop in op sociale economie. Kom naar de netwerkdag en ontdek hoe je als lokaal bestuur of stakeholder het verschil maakt.