De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 15 sep
  Brugge

  Multicultureel talent vinden en behouden - Workshop voor werkgevers

  Als sociale onderneming ben je op zoek naar talent op een krappe arbeidsmarkt. Je wil ook graag werken met mensen met een migratieachtergrond, maar weet niet altijd goed hoe je ze kan bereiken en hoe je ze aan je organisatie kan binden.

 2. 05 okt

  Samenwerken met verschillende generaties

  Elke generatie heeft unieke eigenschappen. Inzicht in de denkpatronen van deze verschillende generaties (babyboomers, generatie X, Y en Z), stelt je in staat om beter te anticiperen op bepaalde problemen. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding verwerf je de nodige skills om in dialoog te gaan met verschillende leeftijdsgroepen en hun verwachtingspatronen te leren kennen. Zo zorg je ervoor dat generaties onderling beter kunnen samenwerken.

 3. 29 okt

  SAVE THE DATE - Netwerkdag sociale economie

  Op de arbeidsmarkt is er duidelijk een ‘voor’ en ‘na’ corona. Deze crisis leerde ons hoe belangrijk werk is, zeker voor de zwaksten in onze samenleving. Het biedt ons een inkomen, sociale contacten én een dagstructuur. Daarom zetten we volop in op sociale economie. Kom naar de netwerkdag en ontdek hoe je als lokaal bestuur of stakeholder het verschil maakt.