Alle evenementen

 1. 16 jun
  Berchem (Antwerpen)

  Lerend netwerk ‘Strategische uitdagingen voor grote sociale ondernemingen’

  Als directeur van een sociale onderneming word je geconfronteerd met bijzondere uitdagingen, o.a. op vlak van goed bestuur, arbeidskrapte, marktomgeving, financieel beheer, organisatieontwikkeling. Wil jij met andere gelijkgestemden nadenken over deze strategische uitdagingen en de toekomst van jouw sociale onderneming?

 2. 21 jun

  2-daagse Mensen in beweging. Een duik in methodieken

  Organisaties zijn constant in beweging. Eén van de grote uitdagingen is mensen meekrijgen in deze veranderingen.

 3. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Financieel management basis' (Antwerpen)

  ‘Leer financieel onderbouwde beslissingen nemen.’ Heb jij als manager of bestuurder van een sociale ondernemingen niet meteen een financieel-economische achtergrond? Heb je nood aan begeleiding die jou inzicht geeft in hoe je de financiële performantie van jouw onderneming kan monitoren?

 4. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Eco-leiderschap 2030: maak de ecoswitch met jouw onderneming'' (Antwerpen)

  Ecologische duurzaamheid verankeren in de strategie van je onderneming. Om binnen de grenzen van de planeet een leefbare toekomst voor de komende generaties te garanderen, is ‘eco-leiderschap’ nodig.

 5. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'De kracht van Samenwerken' (Gent)

  Intersectoraal samenwerken is een krachtig instrument. Het laat sociale ondernemingen toe om samen een integrale aanpak te ontwikkelen rond complexe maatschappelijke uitdagingen, maar ook om de kwaliteit en toegankelijkheid van de dienst- en hulpverlening voor (kwetsbare) burgers te verhogen. 

 6. 20 okt
  Leuven

  Bootcamp 'Managementrapportering' (Leuven)

  Als directielid of financieel verantwoordelijke neem je elke dag meerdere belangrijke en complexe beslissingen. Een eenvoudig en duidelijk rapport is een must om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen en tijdig te kunnen bijsturen met oog op een evenwichtige en gezonde groei van je sociale onderneming.

 7. 20 okt
  Leuven

  Bootcamp 'Communicatiestrategie' (Leuven)

  Communicatie met meer impact! Een sterk imago bouw je op. En dat doe je door slimme en goeie communicatie. Maar wat zeg je wanneer en hoe begin je daar eigenlijk aan?