De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 23 sep

  Digitale informatie- en inspiratiesessie Zorgzame Buurten

  Vlaanderen wil volop inzetten op zorgzame buurten, waar mensen met ondersteuningsnoden comfortabel in hun woning of vertrouwde buurt kunnen blijven wonen. Tussen 1 maart 2022 en 29 februari 2024 kunnen minstens 100 projecten ondersteuning krijgen.

 2. 24 sep

  Bootcamp 'Financieel management als sleutel tot sociaal ondernemerschap voor gevorderden' (Gent)

  VOLZET - Heb je al een sterke financieel-economische achtergrond? In dit bootcamp verzamel je gebruiksklare tips om het financieel beleid van jouw sociale onderneming naar een nog hoger niveau te tillen.

 3. 24 sep

  Bestuurders in de cockpit van jouw sociale onderneming: rondetafelgesprek

  Wat is goed bestuur? Hoe kan goed bestuur de toegevoegde waarde van jouw raad van bestuur versterken?

 4. 27 sep

  Bootcamp 'Financieel management als sleutel tot sociaal ondernemerschap' (Gent)'

  VOLZET - In dit bootcamp zoomen we dieper in op basisbegrippen zoals rendabiliteit, liquiditeit, solvabiliteit en cash-flowmanagement. Zo neem je onderbouwde financiële beslissingen in jouw organisatie.

 5. 30 sep

  Bootcamp 'Digitaal leiderschap in jouw sociale onderneming' (Leuven)

  Staat jouw organisatie open voor digitale transformatie? Dan is dit het geknipte traject voor jou. 

 6. 30 sep

  Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Leuven)

  VOLZET - Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 7. 05 okt

  Energiebeurs D.O.E.N.

  Op 5 oktober 2021 organiseert het VEB voor de derde keer de Energiebeurs D.O.E.N. (duurzaamheid, ontzorging, energie-efficiëntie, netwerk) in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel.

 8. 05 okt

  2-daagse Creativiteit voor verandering & innovatie-startdag

  Tijdens deze tweedaagse cursus verken en vergroot je jouw creatief potentieel en leer je creativiteit succesvol in te zetten als methode om tot doelgerichte verandering en innovatie in jouw organisatie te komen.

 9. 14 okt

  Bootcamp 'Start-to-SDG voor sociale ondernemingen' (Gent)

  Dankzij de interactieve begeleiding slaag je erin om jouw sociale onderneming maximaal te verduurzamen. Aan de hand van een strategisch kader stroomlijn je jouw toekomstige acties.