Alle evenementen

 1. 22 apr

  Symposium Zorgzame Buurten

  Van 1 maart 2022 tot en met 29 februari 2024 lopen er 132 zorgzame buurtprojecten in Vlaanderen en Brussel. De projecten bouwen aan een stevig fundament en kunnen rekenen op vormingen en coaching.

 2. 25 apr

  European Social Work Conference

  Sociaal werk doet ertoe! Daar draait het om op 25 en 26 april tijdens de European Social Work Conference van Sterk Sociaal Werk en het Departement Zorg te Brugge.

 3. 31 mei
  Brussel

  Lerend netwerk ‘Strategische uitdagingen voor grote sociale ondernemingen’

  Als directeur van een sociale onderneming word je geconfronteerd met bijzondere uitdagingen, o.a. op vlak van goed bestuur, arbeidskrapte, marktomgeving, financieel beheer, organisatieontwikkeling. Dit lerend netwerk creëert tijd en ruimte om met andere directieleden na te denken over deze strategische uitdagingen en de toekomst van jouw sociale onderneming.

 4. 14 okt
  Leuven

  Bootcamp 'Financieel management basis' (Leuven)

  ‘Leer financieel onderbouwde beslissingen nemen.’ Heb jij als manager of bestuurder van een sociale onderneming niet meteen een financieel-economische achtergrond? Heb je nood aan begeleiding die jou inzicht geeft in hoe je de financiële performantie van jouw onderneming kan monitoren?

 5. 15 okt
  Berchem - Antwerpen

  Bootcamp 'Verandermanagement' (Antwerpen)

  'Positieve energie voor verandering creëren.' Hoe pak je als leidinggevende best verandering aan voor jouw specifieke context en hoe versterk je leiderschapscompetenties in (complexe) veranderingsprocessen, ook als het lastig wordt? 

 6. 15 okt
  Berchem - Antwerpen

  Bootcamp 'Managementrapportering' (Antwerpen)

  Als directielid of financieel verantwoordelijke neem je elke dag meerdere belangrijke en complexe beslissingen. Een eenvoudig en duidelijk rapport is een must om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen en tijdig te kunnen bijsturen met oog op een evenwichtige en gezonde groei van je sociale onderneming.

 7. 15 okt
  Berchem - Antwerpen

  Bootcamp 'Innovatieve Arbeidsorganisatie' (Antwerpen)

  Een ander tijdperk vraagt andere organisaties. Wil je bouwen aan een organisatie die wendbaar is? Die flexibel kan reageren op noden van cliënten en hun omgeving? Die meebeweegt met de maatschappelijke context?

 8. 17 okt
  Gent

  Bootcamp 'Subsidiemanagement' (Gent)

  Projectsubsidies voor de social profit? Jazeker! Laat je inspireren en ondersteunen om geen kans onbenut te laten. Dit bootcamp verhoogt de slaagkans op subsidies om jouw organisatiedoelen te bereiken.

 9. 17 okt
  Gent

  Bootcamp 'Communicatiestrategie' (Gent)

  Communicatie met meer impact! Een sterk imago bouw je op. En dat doe je door slimme en goeie communicatie. Maar wat zeg je wanneer en hoe begin je daar eigenlijk aan?