Groeilab 'Klimaatverantwoord ondernemen bij Ambulante zorg' (Antwerpen)

Groeilab 'Klimaatverantwoord ondernemen bij Ambulante zorg' (Antwerpen)

Over de sprekers

  1. Andreas Vandyck

    Andreas Vandyck

    Andreas Vandyck is een ervaren duurzaamheidsadviseur met een achtergrond in milieubeheer en een MBA in duurzaamheidsbeheer (cum laude). Hij heeft zijn carrière gewijd aan het begeleiden van bedrijven bij het meten en verminderen van hun ecologische voetafdruk. Zijn masterscriptie ging over de rol van Doughnut Economics in het economieonderwijs. Daarnaast heeft hij ervaring in het succesvol begeleiden van verschillende bedrijven bij het vaststellen van doelstellingen met het Science Based Targets initiatief (SBTi), zowel KMO's als grote bedrijven. Eerder heeft hij als duurzaamheidscoördinator voor een multinationaal 3D-printbedrijf impactvolle duurzaamheidsinitiatieven gefaciliteerd, waardoor zijn betrokkenheid bij milieubeheer verder is versterkt.

  2. Sandra Slotboom

    Sandra Slotboom

    Sandra is een toegewijde duurzaamheidsprofessional met bijna 3 jaar ervaring in de klimaatindustrie door haar werk bij Climate Neutral Group, onderdeel van Anthesis.

    Ze heeft een MSc in Global Business & Sustainability, met een focus op veerkrachtige bedrijfsmodellen en regeneratieve landbouw. Daarvoor voltooide ze een MSc in Business Information Management waar ze enthousiast werd over het gebruik van 'tech for good'.

    Bij CNG is ze een generalist met een groot oog voor detail, die ernaar streeft klanten pragmatisch te begeleiden naar Net Zero.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Groeilab + Rondleiding Dakboerderij € 660,00
Groeilab Standaard ticket € 650,00
Tweede deelnemer van dezelfde organisatie Gratis
Tweede deelnemer van dezelfde organisatie + Rondleiding Dakboerderij € 10,00

Deelnameprijs is exclusief btw