De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

2-daagse Blijf in verbinding bij een moeilijk gesprek-startdag

2-daagse Blijf in verbinding bij een moeilijk gesprek-startdag

Op reis met de auto of liever met het vliegtuig? Een feestje thuis of liever een etentje? Dergelijke huiselijke discussies kunnen wel eens oplopen naar een scheldpartij met slaande deuren.

Herken je dit? Vind jij het ook moeilijk om in het gesprek te blijven als er onenigheid ontstaat met je huisgenoten of vrienden? Door de aandacht om te buigen van wat letterlijk gezegd wordt naar hetgeen we écht zouden willen zeggen, kunnen we een heel ander gesprek voeren. Je kan leren om aandachtig te luisteren naar wat gezegd wordt zonder te oordelen. Wat loopt er precies moeilijk in het gesprek en waar zit die angel? Hoe halen we de haakjes eruit zonder schade aan de relatie? Hoe blijven we in verbinding vanuit moed en met open hart?

Kwadraet geeft tips en tricks en oefent voor het voeren van échte gesprekken waarin we leren omgaan met tegenspraak. We wisselen ervaringen over het leven van alledag. We ontwikkelen vaardigheden om moedig te blijven staan als praten moeilijk wordt.

Door wie: Kwadraet
Voor wie: medewerkers
Locatie: Artilleriestraat, 3000 Leuven
Prijs: € 115
Website:  Blijf in verbinding bij een moeilijk gesprek | Kwadraet

Deel met anderen