De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

2-daagse Oplossingsgericht coachen-startdag

2-daagse Oplossingsgericht coachen-startdag

Introductie in deze eenvoudige én uiterst efficiënte techniek om mensen te begeleiden.

Bij het oplossingsgericht begeleiden focust Kwadraet op wat werkt, eerder dan op wat niet werkt. Kwadraet gaat uit van krachten en mogelijkheden. Ze brengen de gewenste toekomst in beeld en zoeken samen naar oplossingen binnen de eigen invloedsfeer in plaats van extern toe te wijzen (klagen, de ander moet veranderen, ja…maar..).

Effectieve oplossingen sluiten aan bij eerder geboekt succes en mogelijkheden. Het gaat om het voeren van nuttige gesprekken die hoop geven en energie brengen om zelf oplossingen te bedenken. 

De ervaring leert dat de oplossingsgerichte gesprekstechnieken vlot aan te leren zijn, zonder dat veel voorkennis is vereist. Tijdens deze 2 dagen krijg je niet alleen een introductie op het oplossingsgericht werken, maar ga je meteen oefenen vanuit praktische, voor jou herkenbare situaties. De oefeningen zijn exemplarisch voor de oplossingsgerichte benadering: kleine stappen zorgen voor snelle succeservaringen die motiverend zijn om verder te willen leren en veranderen. 

Je maakt kennis met de wondervraag, het schaalwandelen, het opbouwen van een oplossingsgerichte vragenreeks. Al vanaf het eerste gesprek levert deze methode bruikbare oplossingen!

Door wie: Kwadraet
Voor wie: Leidinggevenden
Locatie: Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Prijs: € 320
Website:  Oplossingsgericht Coachen | Kwadraet

Deel met anderen