De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Versterk de veerkracht van je team - Reeks 2 - online sessie

Versterk de veerkracht van je team - Reeks 2 - online sessie
‘In de begindagen van corona was er in ons team heel veel energie, motivatie en samenhorigheid. We waren gedreven om het verschil te maken. We voelden in de samenleving veel waardering en dat gaf ons een extra boost. Nu het maar blijft duren wordt het pas echt lastig. Ik ben bang dat steeds meer mensen gaan uitvallen. Ik vraag me vaak af hoe we dit gaan volhouden?’ Leidinggevende in de zorgsector.
 

Inhoud

Tijdens deze online sessie rond het thema Teamveerkracht gaan we waarderend onderzoeken wat we allemaal kunnen doen om de veerkracht van onze teams te voeden in tijden van aanhoudende coronamaatregelen. De vraag, wat kunnen we allemaal doen om het vol te houden, staat centraal. We delen een aantal concrete tips en adviezen om via online communicatiekanalen op een veerkrachtgerichte manier met elkaar te converseren en te vergaderen. Een praktische hand-out laat je toe om het geleerde in je eigen team of teams toe te passen. De oefeningen zijn allemaal geënt op het ABCD Veerkracht model van Ilfaro.


Ervaren begeleider

Lily Deforce begeleidt de sessie. Meer info over haar expertise vind je op de website van Ilfaro: www.ilfaro.be/team.

Gebeten door veerkracht? Schrijf je dan ook in voor de sessie Versterk je persoonlijke veerkracht


Praktisch

  • Voor directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … 
  • Inschijven verplicht.
  • Kleine groep deelnemers.
  • Online sessie via Zoom (De link ontvang je enkele dagen voor de start van de sessie.) 

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen