De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Versterk je persoonlijke veerkracht - Reeks 2 - online sessie

Versterk je persoonlijke veerkracht - Reeks 2 - online sessie
‘Deze zomer leek het even de goede kant op te gaan. Ik kon gelukkig ook wat vakantie nemen. Nu de cijfers weer aantrekken, nu het einde niet in zicht komt en nu de maatregelen weerom met regelmaat wijzigen, voel ik pas hoe moe ik ben. Ik moet me elke dag weer opladen. Er zijn nu ook dagen waarop ik het zelf nauwelijks nog zie zitten’. Directielid, onderwijsinstelling.


Inhoud

Tijdens deze online sessie rond Persoonlijke Veerkracht onderzoeken we samen met de deelnemers hoe we onze eigen de veerkracht kunnen voeden nu de coronamaatregelen van kracht blijven en zelfs weerom versterkt worden. Wat kan mij allemaal helpen om het vol te houden? We gaan aan de slag met een aantal oefeningen die jouw weerbaarheid kunnen verhogen. We laten je kennismaken met enkele krachtige technieken die bijdragen tot het onderhouden van je mentale gezondheid en denkkracht. In gesprek met andere deelnemers zal je de kracht van het oplossingsgericht denken en converseren ervaren. Een praktische hand-out laat je toe om het geleerde met je eigen collega’s of naasten toe te passen. De oefeningen zijn allemaal geënt op het ABCD Veerkracht model van Ilfaro.


Ervaren begeleider

Chris Aertsen begeleidt de sessie. Meer info over haar expertise vind je op de website van Ilfaro: www.ilfaro.be/team.

Gebeten door veerkracht? Schrijf je dan ook in voor de sessie Versterk de veerkracht van je team


Praktisch:

  • Voor directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … 
    van sociale ondernemingen.
  • Inschijven verplicht.
  • Kleine groep deelnemers.
  • Online sessie via Zoom (De link ontvang je enkele dagen voor de start van de sessie.) 

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen