De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Inspiratiesessie pitching

Inspiratiesessie pitching

Wegens de coronacrisis gaan deze sessies voortaan online door.

De bevolking vergrijst, ontgroent en verkleurt, financieringsmechanismen veranderen en technologische mogelijkheden zorgen voor tal van kansen en uitdagingen. Bovenal zijn de middelen schaars: besparingen en de arbeidsmarktkrapte maken dat we voortdurend op zoek moeten naar nieuwe manieren om groeiende en verschuivende maatschappelijke noden op te lossen.

Maar weet dat je de beste vernieuwers vaak al in huis hebt! Je medewerkers voelen meestal heel goed aan wat er leeft op het terrein en hebben niet zelden ideeën over hoe maatschappelijke dienstverlening beter of anders georganiseerd kan worden. Hun intrapreneurship is een belangrijke bron van innovatie. Verso kan jou helpen om de innovatiekracht van jouw medewerkers nog beter te benutten.  

Wie zijn de gastsprekers?

De inspiratiesessies worden begeleid door experts op vlak van managementtechnieken voor sociale ondernemingen. Elk op hun terrein combineren zij theoretische kennis met ruime praktijkervaring bij sociale ondernemingen.

Wie neemt er deel?

Op deze inspiratiesessies ontmoet je bestuurders, directie- en kaderleden en medewerkers van sociale ondernemingen. Daarnaast zijn ook medewerkers van federaties, dienstverleners en andere stakeholders welkom.

"Ik ben niet alle dagen vrij"

Uiteraard zien we je graag komen voor de hele reeks maar het is ook mogelijk om aparte sessies te volgen. Inschrijven doe je op de overkoepelende pagina voor de reeks.

Inspiratiesessies sociaal ondernemen

Wil je als sociale onderneming sterk staan om antwoorden te bieden op de maatschappelijke uitdagingen van morgen? Dan moet je nadenken over de markt waarin je je bevindt, de wensen van je klanten, de aard van je dienst of product. Hoe richt je je organisatie in rond een idee? Hoe ga je het financieren? Ondernemen kent vele boeiende facetten. Verso organiseert daarom dit voorjaar acht interactieve inspiratiesessies, met de financiële steun van de Provincie Vlaams-Brabant:

vlaams-brabant-zwart_tcm5-102782.jpg

Prijzen

Deze reeks wordt gratis aangeboden dankzij de steun van de Provincie Vlaams-Brabant en Verso.

Je kunt je inschrijven voor deze sessie of de hele reeks op de overkoepelende eventpagina.

Deel met anderen