De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

HRscan - online editie! - VOLZET

HRscan - online editie! - VOLZET
HRwijs ontwikkelde de HRscan, een handig instrument dat het medewerkersbeleid in kaart brengt. Via een aantal concrete vragen, geclusterd volgens thema’s zoals werving en selectie, functieprofiel, diversiteit, … wordt snel duidelijk of het medewerkersbeleid op punt staat, en waar eventueel nog verbetering mogelijk is.

Maar meer nog dan een handig zelfevaluatie-instrument, biedt de HRscan het framework om medewerkersbeleid op een geïntegreerde manier te benaderen. Elk aspect van het HR-beleid is gelinkt aan alle andere, en sleutelen aan één aspect is steeds beïnvloeden van het totale beleid.

Zin om aan de hand van een brede en praktijkgerichte kijk je medewerkersbeleid onder de loep te nemen? Dan is deze sessie iets voor jou.

Opgelet! omwille van de coronacrisis wordt dit een online sessie!

Inschrijven doe je via www.vivosocialprofit.org/hr-scan

Door wie: VIVO
Voor wie: Leidinggevenden, teamverantwoordelijken, HRM-verantwoordelijken (enkel organisaties binnen de social-profitsector komen in aanmerking, m.u.v. openbare organisaties).
Locatie: Online
Prijs: € 0
Website:  www.vivosocialprofit.org/hr-scan

Deel met anderen