De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

2-daagse Toolopleiding: Werkmeter-startdag

2-daagse Toolopleiding: Werkmeter-startdag

Ken je 'Werkmeter' al? Het is een tool waarmee je het welzijn op het werk kunt analyseren. Binnen een grote groep van engagement surveys is Werkmeter een buitenbeentje, omdat het de link zichtbaar maakt tussen organisatiestructuur en werkbeleving. Dankzij verschillende onderzoeksprojecten werd deze medewerkersbevraging ontwikkeld én verfijnd als meetinstrument.

Werkmeter geeft een betrouwbaar zicht op de arbeidsorganisatie en de jobinhoud van medewerkers. Beide bepalen de manier waarop mensen hun werk beleven en hoe werkbaar het werk is. 

  • In deze opleiding geraak je vertrouwd met de theorie rond 'werkbaar werk' en de achterliggende concepten die je ook terugvindt in Werkmeter. 
  • Je krijgt inzicht in een Werkmeter-rapport, de learnings die je eruit haalt en de toepasbaarheid in organisaties.
  • Je leert resultaten interpreteren en hoe je deze concreet vertaalt in een organisatie of natraject

Door wie: Workitects
Voor wie: Leidinggevenden
Locatie: De opleiding gaat door in het centrum van Brussel of Leuven (exacte locatie maakt Workitecs dit najaar bekend).
Prijs: € 1350
Website:  https://www.workitects.be/opleidingen/toolopleiding-werkmeter?utm_medium=email&utm_source=newsletter-adhoc&utm_campaign=werkbaarwerk-breed&utm_content=aanbod-opleiding

Deel met anderen