De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Brainstormen inside the box

Goede ideeën komen niet zomaar uit de lucht vallen. Creativiteit is meer dan wachten op dat ene geniale idee.

Als creativiteit op een juiste en systematische manier wordt ingezet kan het een krachtige motor zijn voor succesvolle innovatie in jouw organisatie of bedrijf.

Het cliché van brainstormen is dat je ‘outside the box” moet denken om creatief te zijn. Maar als je echt wil innoveren kun je het beter anders aanpakken. De meest creatieve en vernieuwende ideeën ontstaan immers binnen de wereld die je al kent. Door jouw creativiteit te kaderen kom je tot vernieuwing en innovatie die echt werkt voor jouw project, product of dienst.

Tijdens deze vorming leer je de brainstorm-methodiek van Inside the Box kennen én gebruiken. Met deze verrassend eenvoudige methode kan je aan de hand van vijf technieken op een systematische manier nieuwe ideeën ontwikkelen.

Na deze vorming kan je met deze effectieve brainstorm-methodiek zelf aan de slag in jouw vereniging, organisatie of bedrijf.

Door wie: Kwadraet
Voor wie: Leidinggevenden
Locatie: Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Prijs: € 115
Website:  https://www.kwadraet.be/cursus/brainstormen-inside-the-box-2020

Deel met anderen