De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

2-daagse Vragen stellen als groepsbegeleider

In deze training werk je aan jouw vragende stijl bij het begeleiden van groepen. Je ontwikkelt vaardigheden en attitudes voor een meer ‘socratische’, onderzoekende en cocreatieve houding. Je leert de fijne knepen van het vragen stellen. Wat is een juiste formulering? Wat is een gepaste timing? De klemtoon ligt op hoe je deze stijl kan toepassen in jouw organisatie, in (het omgaan met) jouw team, medewerkers of cursisten. 

Jouw interventies worden meer dan instructies. Kennisoverdracht is niet langer eenzijdig. Je stelt vragen die de ander doen nadenken, naar de diepte gaan, de groep verder brengen. Je merkt dat jouw medewerkers, teamleden of deelnemers meer verantwoordelijkheid opnemen, gemotiveerder zijn en zich meer betrokken voelen.

Na 2 dagen in het vragenbad, wordt vragen stellen jouw tweede natuur!

Het programma wordt opgebouwd vanuit jouw leervragen. Je krijgt voor de start van de vorming een mail om die te verzamelen.

Door wie: Kwadraet
Voor wie: Leidinggevenden
Locatie: Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Prijs: € 320
Website:  https://www.kwadraet.be/cursus/vragen-stellen-als-groepsbegeleider-2020

Deel met anderen