De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Veerkrachtige respons op de coronacrisis - Reeks 5 - online sessie

Op dit moment worden we geconfronteerd met een mondiale aanpassing van ongeëvenaarde schaal. Deze crisis confronteert ons thuis en op het werk met uitdagingen, maar ook met opportuniteiten.

Het Chinese teken voor crisis bestaat uit de samenstelling van het tekens voor gevaar en uitdaging. En inderdaad, los van het leed dat deze crisis veroorzaakt, is het ook wijs om aandachtig te zijn voor het goede dat uit dit ongewenste mondiale experiment naar boven komt. Welke positieve veranderingen kunnen we doorzetten? Wat willen we behouden? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Deze vragen komen aan bod tijdens deze online sessie. Bovendien delen we Mark McKergows “User’s guide to the future”: een praktische gids over hoe jij je organisatie het beste kan voorbereiden op de nabije toekomst.

Ervaren begeleider

Lily Deforce begeleidt de sessie. Lily is oplossingsgerichte facilitator en coach en in die functie is ze ook partner bij Ilfaro. Kernwoorden zijn: verbindend leiderschap, duurzame ontwikkeling, empowerment van individuen en teams, crisis management, oplossingsgericht werken. 

Gebeten door veerkracht? Schrijf je dan ook in voor de sessies ABCD van veerkracht, Teamveerkracht en Persoonlijke veerkracht

Praktisch

  • Voor directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … 
    van sociale ondernemingen.
  • Gratis deelname.
  • Inschrijven verplicht.
  • Kleine groep deelnemers.
  • Online sessie via Zoom (De link ontvang je enkele dagen voor de start van de sessie). 

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen