De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Teamveerkracht - Reeks 5 - online sessie

Op dit moment worden we geconfronteerd met een mondiale aanpassing van ongeëvenaarde schaal. Deze crisis confronteert ons thuis en op het werk met uitdagingen, maar ook met opportuniteiten.

In deze sessie zoomen we in op hoe we in deze periode van afstand en online vergaderingen de veerkracht van het team kunnen blijven versterken. Elke team bestaat uit een netwerk van relaties en hoe beter de kwaliteit van die relaties, hoe beter een team in staat is om om te gaan met de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden.

Tijdens deze sessie delen we wat werkt om de veerkracht en de relaties binnen onze teams te versterken. Verwacht je aan een interactieve sessie waarbij je je eigen expertise kan delen met die van je peers.

Ervaren begeleider

Lily Deforce begeleidt de sessie. Lily is oplossingsgerichte facilitator en coach en in die functie is ze ook partner bij Ilfaro. Kernwoorden zijn: verbindend leiderschap, duurzame ontwikkeling, empowerment van individuen en teams, crisis management, oplossingsgericht werken. 

Gebeten door veerkracht? Schrijf je dan ook in voor de sessies ABCD van veerkracht, Persoonlijke veerkracht en Veerkrachtige respons op de coronacrisis.

Praktisch

  • Voor directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … 
    van sociale ondernemingen.
  • Gratis deelname.
  • Inschijven verplicht.
  • Kleine groep deelnemers.
  • Online sessie via Zoom (De link ontvang je enkele dagen voor de start van de sessie.) 

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen