De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Persoonlijke veerkracht - Reeks 1 - online sessie

Persoonlijke veerkracht - Reeks 1 - online sessie

Op dit moment worden we geconfronteerd met een mondiale aanpassing van ongeëvenaarde schaal. Deze crisis confronteert ons thuis en op het werk met uitdagingen, maar ook met opportuniteiten.

Je merkt wellicht dat mensen op zeer uiteenlopende manieren reageren op de coronacrisis. Sommige veren op en zijn zelfs blij met de nieuwe situatie. Anderen maken zich grote financiële zorgen, hebben zieken in de familie of zijn zelf ziek. Nog anderen worstelen met de onzekerheden die deze nieuwe situatie met zich meebrengt of met de implicaties van het thuiswerken of net het wel nog in contact komen met collega’s en cliënten.

In deze sessie bieden we enkele kapstokken om veerkrachtversterkende gesprekken te voeren met je individuele medewerkers.

Ervaren begeleider

Anton Stellamans begeleidt de sessie. Samen met Liselotte Baeijaert schreef hij het boek Vergroot de veerkracht in jezelf en je team dat verscheen bij LannooCampus. Samen richtten ze ook Ilfaro op, een coaching en trainingsbureau dat gespecialiseerd is in oplossingsgerichte begeleiding. 

Gebeten door veerkracht? Schrijf je dan ook in voor de sessie ABCD van veerkracht, Teamveerkracht of  Veerkrachtige respons op de coronacrisis.

Praktisch:

  • Voor directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … 
    van sociale ondernemingen.
  • Gratis deelname.
  • Inschijven verplicht.
  • Kleine groep deelnemers.
  • Online sessie via Zoom (De link ontvang je enkele dagen voor de start van de sessie.) 

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen