De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Inspiratiesessies sociaal ondernemerschap

Over de sprekers

 1. Herman Janssens

  Herman Janssens

  Herman Janssens (Brein& Branie) richtte na eerdere ervaringen bij de Vlerick School voor Management zelf of in opdracht meerdere ondernemingen op. Al meer dan tien jaar ondersteunt hij ondernemers rond het bepalen van hun marketingstrategie en de concrete uitwerking ervan.
 2. Lenny Benaicha

  Lenny Benaicha

  Lenny Benaicha is chief growth officer bij Kazi en lector bij de Karel de Grote Hogeschool. Met een achtergrond in onder andere klassieke kunsten, strategische technologie en innovatie helpt hij bedrijven te groeien en klaar te stomen om (hyper)schaalbaar te zijn. In 2015 won hij de VoKa start-up van het jaar award.
 3. Marc Bogaert

  Marc Bogaert

  Marc Bogaert (One Small Step, The second Phase) is bedrijfscoach bij startende ondernemers, gevestigde bedrijven (kmo's en grote ondernemingen) en sociale ondernemingen. Hij helpt hen bij het identificeren en promoten van nieuwe waardeproposities.
 4. Paula Gorissen

  Paula Gorissen (Cijferadvies voor social profit) geeft persoonlijk advies en vorming omtrent financieel management op maat van VZW's en CV's. Dé oplossing voor alle organisaties met cijfergerelateerde kopzorgen om meer tijd vrij te maken voor hun kerntaken.
 5. Rudi Ceunen

  Rudi Ceunen van Hefboom begeleidt als kredietconsulent ondernemingen in de sociale economie, de zorgsector en de ruime social profit in hun financieringstraject. Van de opstartfase tot een financieel gezonde onderneming! Hij is coauteur van een wijdverspreide financieringsgids op maat van sociale ondernemingen.

Aanmelden

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Deze reeks wordt gratis aangeboden dankzij de steun van de Provincie Vlaams-Brabant en Verso.

Let op: inschrijven is verplicht en er wordt een no-show fee aangerekend van 25 euro wanneer een deelnemer niet opdaagt of zich minder dan 24u op voorhand afmeldt.

Deel met anderen