Webinar Cybersecurity i.s.m. VLAIO

Webinar Cybersecurity i.s.m. VLAIO

NIEUW: Erkende maatwerkbedrijven kunnen vanaf nu een beroep doen op VLAIO-steun rond cybersecurity. Tot nu toe genoten enkel KMO’s van dit aanbod.

Tijdens een cybersecurity verbetertraject helpt één van de 9 erkende dienstverleners de beveiliging van jouw onderneming te verbeteren.

Welke ondersteuning biedt VLAIO? 

Voor wat: inkopen van extern advies en begeleiding inzake cyberveiligheid.
Bedrag: 45% steun op trajecten tussen de € 15.000 en € 30.000 (ex btw).

Start: volg de vrijblijvende online infosessie op 21 september 2022 10u-11u.

Waarom inzetten op cybersecurity?

Cybersecurity is voor ondernemingen vandaag net zo onmisbaar geworden als veiligheidsgordels in een auto. Het is ook steeds vaker een belangrijke verkoopstroef. Een sterk cybersecuritybeleid wekt immers vertrouwen op bij klanten én leveranciers. Het zorgt voor businesscontinuïteit en risicomanagement en geeft je onderneming veerkracht en een professionele uitstraling. Onmisbaar voor een toekomstgerichte onderneming.

Ben je benieuwd naar meer? 

Bekijk het uitgebreidere opleidingsaanbod van Groeilabz: Bootcamp 'Cybersecurity' (Brussel)

Dit bootcamp biedt niet alleen een cursus 1e hulp bij een cyberaanval, maar leert jou ook een stappenplan te ontwerpen om een cyberaanval te voorkomen. Aan de hand van herkenbare cases leer je begrijpen waar het mis kan gaan. Je bekijkt cyberplannen van andere organisaties en neemt samen met externe cyberexperten actie voor een cyberplan op maat van jouw organisatie.

Cybersecurity

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden