De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Energiebeurs D.O.E.N.

Energiebeurs D.O.E.N.

Minder dan  tien jaar voor de 2030 klimaatdoelstellingen, wil het VEB je verder op weg helpen om deze doelstellingen te halen, en je verbruik en CO2-uitstoot te verminderen. Waarom wachten tot morgen, als je vandaag al kan DOEN?

Tijdens dit event kan je samen met verantwoordelijken binnen de overheid, experten en collega’s nuttige informatie verzamelen en inspiratie halen uit mooie voorbeelden die jou voorgingen. De dag start met een plenaire sessie, met onder andere een woordje van voogdijminister Zuhal Demir en een woordje over enkele DOEN-ers (aannemers en publieke diensten). Daarna krijg je de tijd en de ruimte om tijdens interactieve sessies je energie-uitdagingen en -vraagstukken voor te leggen aan onze experts.

Breng ook een bezoek aan de leveranciers en studiebureaus op de energiebeurs die tegelijkertijd georganiseerd wordt. Je ontdekt er alle mogelijkheden voor jouw organisatie. VEB zorgt ervoor dat je na dit event over de nodige kennis en tools beschikt om concreet aan de slag te gaan.

Door wie: VEB
Voor wie: Leidinggevenden
Locatie: Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel
Prijs: € 0
Website:  Energiebeurs D.O.E.N. | VEB - Efficiënt in energie

Deel met anderen