De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Webinar Werkbaarheid en veerkracht

Webinar Werkbaarheid en veerkracht

Corona of geen corona... werkbaar werk is al decennialang een dada van Itineris. Zo is het woord 'werkgoesting' aan hun pen ontsproten in een ESF-project van de Universiteit Hasselt en VLAIO en werken ze al jarenlang rond het motivationele ABC: Autonomie, Betrokkenheid en het inzetten van Competenties.

Sinds 2 jaar hebben ondernemingen de mogelijkheid om een werkbaarheidsproject in te dienen. Begin dit jaar werd dit uitgebreid naar de social profit en werd de noodzaak om een voorafgaande scan uit te voeren afgelast.

Concreet kunnen er nog tot eind december 2021 werkbaarheidsprojecten ingediend worden in het kader van de werkbaarheidscheque. Itineris is hiervoor erkend dienstverlener en helpt u graag verder. Er is max. 10.000 euro aan subsidiebedrag voorzien voor een project (= 60% subsidie). Dergelijk project loopt over 6 maanden en wordt ingediend in de ESF-applicatie op basis van een gedetailleerde offerte.

Door wie: Itineris
Voor wie: Leidinggevenden
Locatie: Webinar
Prijs: € 0
Website:  Werkbaarheid en veerkracht - Itineris Advies (itineris-advies.be)

Deel met anderen