De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Infomoment Projectoproep: Vitaal en Gezond Telewerken

Infomoment Projectoproep: Vitaal en Gezond Telewerken

Telewerk wérkt. Dat leerden we toen we massaal achter het thuiswerkbureau gingen zitten tijdens de coronacrisis. Maar liefst 67% van de telewerkers rapporteert een betere werk-privébalans te vinden sinds maart 2020.

Allemaal tevreden telewerkers dus? Dat zou te kort door de bocht zijn. Intensief telewerken legt ook heel wat valkuilen op gezondheidsvlak bloot, zowel fysiek als mentaal. Een keukenstoel blijkt geen bureaustoel, we missen sociaal contact met collega’s en de laptop is altijd binnen handbereik om snel nog even wat mails te lezen. Er is dus nog heel wat ruimte voor verbetering om telewerk voor iedereen gezonder en aangenamer te maken.

Wil je hier als organisatie iets aan doen? Dan kun je indienen op de projectoproep van het Vlaams Instituut Gezond Leven. Indienen kan ten laatste 30 september 2021.

Op donderdag 26 augustus 2021 wordt een online infomoment georganiseerd. Het infomoment start om 11u30 en eindigt om 12u30.

Op dit infomoment wordt de oproep toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen. Het moment wordt opgenomen en de vragen die gesteld worden, zullen ook terug te vinden zijn onder de veelgestelde vragen.

Inschrijven kan ten laatste tot woensdag 25 augustus 2021.

Door wie: Vlaams Instituut Gezond Leven
Voor wie: Ondernemingen en organisaties uit profit en social profit.
Locatie: Webinar
Prijs: € 0
Website:  projectoproep: Vitaal en gezond telewerken | Gezond Leven

Deel met anderen