Ann Rens

Ann Rens

Ontmoet Ann Rens & haar zaak POP Consult & Coaching.

Ann heeft meer dan 25 jaar ervaring in personeelszaken. Ze is een echte HR madam met ervaring zowel in harde als softe HR domeinen en een ervaren coach.

Gezien haar ruime ervaring als HR Generalist zorgt Ann voor een hands-on én werkbare oplossing voor al je HR vragen en indien nodig schakelt zij hiervoor ook de best geschikte freelance HR expert in. Hiervoor werkt ze samen met partners vanuit haar eigen sterk netwerk van HR-experten.

POP Consult & Coaching is ook een door de VDAB erkend loopbaancentrum. Bij POP Consult & Coaching laten ze jou in 3D op jouw loopbaan kijken: ze laten je ontdekken waar jouw krachten liggen en in welke werkomgeving deze krachten optimaal tot uiting kunnen.

> Ontdek hier alles over POP Consult & Coaching