Liesbeth Lambrecht

Liesbeth Lambrecht

Liesbeth is geboeid door wat mensen drijft om hun werk met enthousiasme en bezieling te doen. Coachen en processen begeleiden is haar passie en kracht. Na meer dan 15 jaar ervaring in de welzijns- en sociale sector als hulpverlener, leidinggevende en stafmedewerker richtte Liesbeth IMPACT Organisatiecoach op.

Al jaren wordt ze geprikkeld door het functioneren van organisaties als levende mechanismen. Bij IMPACT zet ze haar passie voluit in voor sociale ondernemingen. Elke organisatie met een maatschappelijke missie, die ernaar streeft om een maatschappelijk probleem op te lossen, kan bij IMPACT terecht.

Wat op het eerste zicht onmogelijk lijkt voor medewerkers en organisaties, wil ze mee realiseren. Samen vastgelopen potentieel vrijmaken, zodat organisaties wendbaar worden en toekomstige uitdagingen met vertrouwen aangaan. Vanuit verbinding creëert Liesbeth meer welzijn en werkgeluk voor medewerkers.

Met een systemische en waarderende bril bekijkt ze iedere organisatie als een levend systeem, waarin alles met elkaar verbonden is. Eigenaarschap stimuleren en het beste in medewerkers naar boven halen is de rode draad in haar trajecten. Daarbovenop mag je een gezonde dosis humor, spontaniteit en enthousiasme verwachten.

E-mail: impact.organisatiecoach@gmail.com

Telefoon: 0473/40 97 52

Website: www.impactorganisatiecoach.com

Thema's:
• Leidinggeven
• Teamwerking
• Leren en ontwikkelen
• Gesprekken voeren
• Welzijn en gezondheid
• Weerstand bij verandering
• Samenwerking in teams
• Besluitvorming en conflictresolutie (Deep Democracy)

Actief in:
• Antwerpen
• Vlaams-Brabant
• Limburg