Gil Geron

Gil Geron

Na meer dan 25 jaar ervaring in HR, organisatiemanagement en leiding geven, zette Gil Geron in het najaar van 2017 de stap naar zelfstandige. Ze is gepassioneerd door de groei van elk individu, geniet van de verschillen bij mensen en van de kracht van verhalen die ons verbinden.

Waarderend op zoek gaan naar opportuniteiten, proces- en doelgericht begeleiden is haar drijfveer. Creatief denken is een troef. Ze is postgraduate diversiteitsmanagement en volgde diverse coachopleidingen waaronder narratieve therapie en talentontwikkeling. 

Lees meer over Gil in het artikel Jeugdwerkorganisatie Koning Kevin maakt werk van een empowerment-cultuur of maak kennis met Gil in dit filmpje: https://vimeo.com/289060155

Email: info@gilgeron.be

Telefoon: 0477/94.06.80

Website: www.gilgeron.be

Thema's: 

  • Strategisch HR-beleid
  • Leiding geven
  • Diversiteit
  • Welzijn en gezondheid
  • Goed bestuur

Actief in: 

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant