Wandel het nieuwe jaar in met HRwijs

Wandel het nieuwe jaar in met HRwijs

Nood aan HR-advies en een verbindende manier van inspiratie opdoen? Ga wandelen met onze HR-adviseurs!

Een frisse blik op jouw HR-vraag?

Teams, Zoom, Google Meet,… ondertussen zijn ze zo gekend. Online meeting hier, digitale vorming daar, nog even kort teamsen met de collega… Maar echt verbinden door een scherm is moeilijk en tot een goed gesprek komen is veelal afhankelijk van hoe vlot de internetverbinding is. Daarom organiseert HRwijs wandelgesprekken.  

Tijdens een wandeling met één van onze HR-adviseurs kan je al je vragen stellen over jullie medewerkersbeleid. Je gaat op stap en bespreekt waar je nood aan hebt! Waar mogelijk proberen we met verschillende leidinggevenden, stafmedewerkers of HR-medewerkers met een gelijkaardig vraag of uit dezelfde sector samen op pad te gaan. Zo kan je niet alleen rekenen op advies van de HR-adviseur, maar kunnen jullie ook onderling ideeën uitwisselen en verbinden.  

Ben je op zoek naar input over jullie manier van rekruteren? Wil je weten hoe je de voor 2022 geplande HR-acties implementeert? Of vraag je je af of de HRscan de uitgelezen tool is om het gesprek rond medewerkersbeleid op te starten in je organisatie? Alle HR-gerelateerde vragen binnen de thema’s leidinggeven, strategisch HR-beleid, instroom, doorstroom, welzijn en werkbaar werk, gesprekken voeren, teamwerking en ontwikkeling, kunnen aan bod komen. 

Wil jij mee op pad gaan met één onze HR-adviseurs en zo op een gezonde, sportieve en verbindende manier het nieuwe jaar in wandelen? Je zal thuiskomen met een rugzak aan informatie! 

Praktisch

  • De plaatsen zijn beperkt! Wil je meedoen aan 1 van de 6 wandelingen, stuur dan zo snel mogelijk jouw vraag in!

  • De wandelingen worden in overleg ingepland (zowel qua datum als locatie) en voorafgegaan door een kort telefonisch intakegesprek (ong. 10 minuten). 

  • De wandeling duurt maximaal anderhalf uur. 

  • Alle vragen uit bovengenoemde thema’s kunnen aan bod komen tijdens de wandelingen. Heb je een vraag maar is een wandeling niets voor jou, dan mag je dit natuurlijk expliciet vermelden. Onze online adviesgesprekken blijven natuurlijk ook gewoon doorlopen. 

  • Een adviesgesprek is steeds gratis dus ook deze fijne verbindende wandeling vol informatie is volledig kosteloos.

Wil jij mee op pad?

Stuur dan snel je vraag door! First come, first serve

Lees ook

HRscan voor sociale ondernemingen - GRATIS

HRscan voor sociale ondernemingen - GRATIS

Ontdek de HRscan: HR-adviseurs van Verso analyseren het personeelsbeleid van jouw sociale onderneming.

Onze meest gestelde HR-vragen

Onze meest gestelde HR-vragen

De social profit is een levendige sector met veel projecten en uitdagingen. En dus duiken er regelmatig vragen op, ook over medewerkersbeleid.

‘Zorgen voor’ kan ook zonder diploma

‘Zorgen voor’ kan ook zonder diploma

“Te veel werk en te weinig volk”, het is een vaak gehoorde klaagzang in de sociale sector. Medewerkers komen constant handen tekort en organisaties hebben het…