Warme oproep: deel jouw innovatieve voorbeelden op vlak van personeelsbeleid!

Warme oproep: deel jouw innovatieve voorbeelden op vlak van personeelsbeleid!

Onder druk wordt steenkool diamant. De afgelopen maanden dienen de spectaculaire good practices op vlak van personeelsbeleid zich dan ook in sneltreinvaart aan.

Tijdelijk werkloze kinderbegeleiders hielpen een handje in woonzorgcentra, het horecapersoneel sprong in de bres voor de ouderenzorg en militairen droegen een steentje bij als hulpverlener.

Er zijn echter nog heel wat andere voorbeelden van innovatief personeelsbeleid denkbaar. Verso is op zoek naar dergelijke inspirerende verhalen, die de veerkracht en innovatie van sociale ondernemingen onderstrepen.

  • Heb je een andere arbeidsorganisatie geïnstalleerd?
  • Heb je verrassende samenwerkingen opgebouwd?
  • Toverde je nieuwe functies uit je hoge hoed?
  • Probeerde je een andere vorm van leiderschap uit?

Deel dan gerust jouw verhaal met ons. Omdat we benieuwd zijn naar jouw ervaring op vlak van personeelsbeleid tijdens de coronacrisis. Maar vooral omdat we deze goede voorbeelden graag delen met collega’s uit andere sociale ondernemingen.

Klaar om te inspireren? Neem contact op en deel jouw verhaal via saskia.hart@verso-net.be. Dan zorgen wij dat het onze website terechtkomt, en inspireer je zo andere sociale ondernemers.

Lees ook

‘Zorgen voor’ kan ook zonder diploma

‘Zorgen voor’ kan ook zonder diploma

“Te veel werk en te weinig volk”, het is een vaak gehoorde klaagzang in de sociale sector. Medewerkers komen constant handen tekort en organisaties hebben het…

Onze meest gestelde HR-vragen

Onze meest gestelde HR-vragen

De social profit is een levendige sector met veel projecten en uitdagingen. En dus duiken er regelmatig vragen op, ook over medewerkersbeleid.

Efficiënt thuiswerken: 6 verhelderende tips

Efficiënt thuiswerken: 6 verhelderende tips

Door corona is thuiswerken in veel ondernemingen plots de norm. Terwijl de ene het als een noodzakelijk kwaad ziet, maakt de ander van de nood een deugd.