De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Gezocht: kandidaten voor een virtueel organisatiebezoek

Gezocht: kandidaten voor een virtueel organisatiebezoek

Arbeidsbemiddelaars zetten zich in om werkzoekenden naar werk toe te leiden. Ze willen potentiële werkgevers beter leren kennen en brengen jou daarom graag een virtueel bezoek. Verso en VDAB ondersteunen je hierin.

Omdat een livebezoek momenteel niet evident is zoeken we naar andere oplossingen. We denken hierbij aan een organisatiefilmpje dat we kunnen inzetten om arbeidsbemiddelaars uit jouw regio een kijk te geven in de organisatie en (gezochte) medewerkers. Dat, samen met aanvullende informatie, vormt de basis voor het virtuele bezoek. Je krijgt zo de kans om een aantal vacatures of stageplaatsen, personeelsprofielen en verwachtingen toe te lichten. Zo begrijpen bemiddelaars nog beter waar je naar op zoek bent. En nadien kun je dit leuk filmpje natuurlijk ook gebruiken voor je employer branding of onthaalbeleid!

Praktisch zien we de aanmaak van het filmpje in de loop van november. Het virtuele bezoek zou plaatsvinden in december.

Interesse in een virtueel organisatiebezoek? Neem dan zo snel mogelijk contact op met liesbeth.denis@verso-net.be. Het aantal organisatiebezoeken is beperkt.

Lees ook

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Arbeidsmarkt-expert en docent-onderzoeker in HRM aan de Odisee Hogeschool Bart Moens geeft samen met Verso en andere partners mee vorm aan nieuw project rond inclusie op …

Echt het verschil maken met inclusief ondernemen

Echt het verschil maken met inclusief ondernemen

“Ja, we maakten een vreugdedansje toen we een ‘go’ kregen”, zeggen Kirsten D’Hooghe en Katleen Schueremans."

‘Zorgen voor’ kan ook zonder diploma

‘Zorgen voor’ kan ook zonder diploma

“Te veel werk en te weinig volk”, het is een vaak gehoorde klaagzang in de sociale sector. Medewerkers komen constant handen tekort en organisaties hebben het…