Veerle Van den Bosch

Veerle Van den Bosch

Zaakvoerder van AddSpice, Veerle Van den Bosch heeft een achtergrond van 18 jaar in HR en bedrijfsvoering in de social profit waar ze bedrijfsleider was van een sociale onderneming van 90 medewerkers.

Ze is gepassioneerd door groei en duurzame bedrijfsoplossingen, met oog voor maatschappelijk verantwoorde en toekomstgerichte bedrijfsvoering. Met het hoofd in de wolken en de voeten op de grond is de werkwijze actiegericht maar met grote ambities.

Met AddSpice wil ze ondernemingen, teams en individuen laten groeien naar de ‘voorlopig’ beste versie van zichzelf. En dit met hands on bedrijfscoaching en advisering. AddSpice denkt aan oplossingen buiten de platgetreden paden, stuurt aan op omdenken en houdt van een snuifje rock’n roll én een maatschappelijke touch.

Methodologisch werkt Veerle graag participatief met teams en ondernemingen en stelt ze al haar kennis en kunde te beschikking van het project. Ze kijkt graag over het muurtje en gebruikt inspirerende voorbeelden uit andere contexten die het bedrijfsproject van extra input kunnen voorzien.

Binnen bedrijven legt ze vooral de nadruk op de koppeling tussen de steeds meer voelbare krapte op de arbeidsmarkt en slimme, kostenbewuste oplossingen die ondernemingen hiervoor kunnen installeren. Dat deze oplossingen bijdragen tot maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vanzelfsprekendheid.

E-mail: veerle@addspice.be

Telefoon: 0474 44 99 76

Website (in wording): www.addspice.be

Thema's:

  • Strategisch HR-beleid
  • Diversiteit en inclusief ondernemen
  • Leidinggeven
  • Communicatie
  • Instroom (werving, selectie en onthaal)
  • Re-integratie
  • Zelfsturende teams

Actief in:

  • Heel Vlaanderen (grotere projecten en langdurige trajecten)
  • Provincie Antwerpen en omgeving (ook korte projecten)

Lees ook

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Arbeidsmarkt-expert en docent-onderzoeker in HRM aan de Odisee Hogeschool Bart Moens geeft samen met Verso en andere partners mee vorm aan nieuw project rond inclusie op …

Echt het verschil maken met inclusief ondernemen

Echt het verschil maken met inclusief ondernemen

“Ja, we maakten een vreugdedansje toen we een ‘go’ kregen”, zeggen Kirsten D’Hooghe en Katleen Schueremans."

Onze meest gestelde HR-vragen

Onze meest gestelde HR-vragen

De social profit is een levendige sector met veel projecten en uitdagingen. En dus komen er bij Verso regelmatig vragen binnen, ook over medewerkersbeleid.

Mieke Vandorpe

Mieke Vandorpe

“Goed is niet goed genoeg.” Niet voor bewoners/cliënten/patiënten, niet voor naasten, niet voor medewerkers. Dat is de leuze van Mieke, altijd gewee…