De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Tania Drieghe

Tania Drieghe

Tania Drieghe vormt samen met een jong en dynamisch team van psychologen CC Select. Binnen Probis Group is CC Select uw partner voor ondersteuning bij de selectie van nieuwe medewerkers en bij de uitbouw van hun loopbaan.

Tania Drieghe vormt samen met een jong en dynamisch team van psychologen CC Select. Binnen Probis Group is CC Select uw partner voor ondersteuning bij de selectie van nieuwe medewerkers en bij de uitbouw van hun loopbaan. CC Select staat bekend om jarenlange expertise bij voornamelijk openbare besturen.

Dankzij de samenwerkingen binnen Probis Group is het aanbod van o.a. werving en selectie, evaluaties, assessments, psychotechnische screenings en mensontwikkeling er ook voor zorg- en welzijnsvoorzieningen.
Tania heeft vanuit een achtergrond in de medische en commerciële sector en als HR adviseur voor de zorgsector heel wat ervaring in het adviseren en begeleiden van uiteenlopende organisaties binnen en buiten de zorg in hun zoektocht naar de juiste medewerkers.

Samen met haar team van psychologen zorgt Tania mee voor een goede match tussen de toekomstige werknemer en de job. CC Select streeft ernaar dat de capaciteiten en vaardigheden van mensen adequaat ingezet kunnen worden en begeleidt organisaties in het bieden van optimale ontwikkelingskansen voor hun medewerkers. 

Telefoonnummer: 02 467 35 40

Thema's:

Leiding geven
Instroom
Ontwikkeling personeel
Teamwerking
Uitstroom
Diversiteit
Actief in:

Antwerpen
Brussel
Limburg
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen

Lees ook

Kathleen Mertens

Kathleen Mertens

LIV aanhetWerk is een team van diverse experts die zich elke dag opnieuw inzetten om gespecialiseerde creatieve oplossingen op maat aan te reiken aan werknemers, werkgeve…

Wim Van Ammel

Wim Van Ammel

Inclusie en diversiteit op de werkvloer zijn hedendaagse HR uitdagingen voor vele organisaties. Wim en het ganse team van I-Diverso bekijken hoe je als inclusieve onderne…

Inge Laperre

Inge Laperre

Inge Laperre is de oprichter van VONST, een vormingsnetwerk voor sociale economie, ondernemingen en social profit organisaties.