De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Charlotte Auwers

Charlotte Auwers

Charlotte is sinds 2014 actief als adviseur voor Probis Consult, een innovatieve gespecialiseerde advies- en dienstenorganisatie voor zorg- welzijns- en overheidsinstellingen. Charlotte heeft een opleiding in het overheidsmanagement alsook in het management en beleid van de gezondheidszorg. Het intensief en proactief begeleiden van overheids-, zorg- en welzijnsorganisaties in verandering zit Charlotte dan ook in het bloed.

Charlotte staat binnen haar team in voor advies en begeleiding bij diverse organisatievraagstukken, gaande van competentiemanagement over procesoptimalisatie tot strategische begeleiding en het uitbouwen van een nieuw organisatie- of dienstverleningsmodel.
Met een hart voor de verschillende organisaties staat het team van Probis Consult steeds klaar om mee te denken aan een oplossing op maat. Het team streeft naar een duurzaam en realiseerbaar advies voor iedere organisatie.
Telefoon: 050 84 10 55
Thema's:

Innoveren & ondernemen
Governance / goed bestuur
Intersectorale samenwerking
Duurzame Transitie
Strategisch HR-beleid
Gesprekken voeren
Welzijn & gezondheid
Leiding geven
Ontwikkeling personeel

Actief in:

Antwerpen
Brussel
Limburg
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen

Lees ook

Liesbeth Ponsaerts

Liesbeth Ponsaerts

Liesbeth is sinds 2003 de bezieler van vzw Vorm. Gepassioneerd door lerende organisaties zorgt ze samen met haar enthousiaste team voor vorming, training en coaching in d…

“Door maatwerk aan te bieden, maak je van je medewerkers je beste ambassadeurs”

“Door maatwerk aan te bieden, maak je van je medewerkers je beste ambassadeurs”

We spraken David Ducheyne over employer branding, personaliseren van werk en de menselijke aanpak in HR.

Micheline Moerman

Micheline Moerman

Micheline Moerman heeft ervaring in de zorg in diverse rollen en functies wat haar een realistische kijk geeft op de uitdagingen waar (zorg)medewerkers de dag van vandaag…