De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Charlotte Auwers

Charlotte Auwers

Charlotte is sinds 2014 actief als adviseur voor Probis Consult, een innovatieve gespecialiseerde advies- en dienstenorganisatie voor zorg- welzijns- en overheidsinstellingen. Charlotte heeft een opleiding in het overheidsmanagement alsook in het management en beleid van de gezondheidszorg. Het intensief en proactief begeleiden van overheids-, zorg- en welzijnsorganisaties in verandering zit Charlotte dan ook in het bloed.

Charlotte staat binnen haar team in voor advies en begeleiding bij diverse organisatievraagstukken, gaande van competentiemanagement over procesoptimalisatie tot strategische begeleiding en het uitbouwen van een nieuw organisatie- of dienstverleningsmodel.
Met een hart voor de verschillende organisaties staat het team van Probis Consult steeds klaar om mee te denken aan een oplossing op maat. Het team streeft naar een duurzaam en realiseerbaar advies voor iedere organisatie.
Telefoon: 050 84 10 55
Thema's:

Innoveren & ondernemen
Governance / goed bestuur
Intersectorale samenwerking
Duurzame Transitie
Strategisch HR-beleid
Gesprekken voeren
Welzijn & gezondheid
Leiding geven
Ontwikkeling personeel

Actief in:

Antwerpen
Brussel
Limburg
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen

Lees ook

Warme oproep: deel jouw innovatieve voorbeelden op vlak van personeelsbeleid!

Warme oproep: deel jouw innovatieve voorbeelden op vlak van personeelsbeleid!

Onder druk wordt steenkool diamant. De afgelopen maanden dienen de spectaculaire good practices op vlak van personeelsbeleid zich dan ook in sneltreinvaart aan.

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Arbeidsmarkt-expert en docent-onderzoeker in HRM aan de Odisee Hogeschool Bart Moens geeft samen met Verso en andere partners mee vorm aan nieuw project rond inclusie op …

Efficiënt thuiswerken: 6 verhelderende tips

Efficiënt thuiswerken: 6 verhelderende tips

Door corona is thuiswerken in veel ondernemingen plots de norm. Terwijl de ene het als een noodzakelijk kwaad ziet, maakt de ander van de nood een deugd.